Παρουσιάζονται «Τα Ψηλά Βουνά»

Σε απόδοση του συγγραφέα – εκπαιδευτικού Διονύση Λεϊμονή

«Τα Ψηλά Βουνά» του Ζαχαρία Παπαντωνίου και σε απόδοση του Διονύση Λεϊμονή παρουσιάζονται στον Βόλο σε μια μεγάλη εκδήλωση σήμερα Σάββατο 25 Μαΐου στις 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ελληνογαλλικής Σχολής Βόλου «Άγιος Ιωσήφ».
Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν οι : Σαβελίδης Σωκράτης, Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, Σοφία Τσαρδακά, Διευθύντρια του Ιδιωτικού Δημοτικού Σχολείου «Άγιος Ιωσήφ Βόλου, Νίκος Δουλαδίρης, Πρόεδρος του Λαογραφικού Συλλόγου Βλάχων Βόλου και Σεμέργελης Χριστόφορος , Δημοσιογράφος, μέλος Δ.Σ. του Κέντρου Βιβλίου Μαγνησιωτών Συγγραφέων (Κε.Βι.Μα.Συ.).
Θα μιλήσουν μαθήτριες και μαθητές του Ομίλου Δημοσιογραφίας του 2ου Πρότυπου Γυμνασίου Βόλου και θα παρουσιάσουν Θεατρικά Δρώμενα μαθητές της Δ’ τάξης Δημοτικού της Ελληνογαλλικής Σχολής Βόλου «Άγιος Ιωσήφ» και μαθητές του 2ου Πρότυπου Γυμνασίου Βόλου και μέλη της Παιδικής Χορευτικής Παράστασης από το παιδικό χορευτικό τμήμα του Λαογραφικού Συλλόγου Βλάχων επαρχίας Αλμυρού.
Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης, το Κέντρο Βιβλίου Μαγνησιωτών Συγγραφέων(Κε.Βι.Μα.Συ.), το Εργαστήριο Λόγου και Πολιτισμού του Π.Τ.Π.Ε. Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ο Σύλλογος Βλάχων Μαγνησίας, ο Λαογραφικός Σύλλογος Βλάχων Επαρχίας Αλμυρού, η Ελληνογαλλική Σχολή «Άγιος Ιωσήφ» Βόλου και η ΑΡΤΕΟΝ ΕΚΔΟΤΙΚΗ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.