Πέννυ Μπαλτατζή: Με παρενοχλούσε παντρεμένος, ενώ κρατούσε το παιδί στην αγκαλιά του

Η Πέννυ Μπαλτατζή, με αφορμή τη συμμετοχή της ως δασκάλα στο “House of Fame” μίλησε στο “Ευτυχείτε” για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στο παρελθόν, όταν βρισκόταν στο ξεκίνημα της καριέρας της.

«Όταν δεν ήμουν γνωστή, μου έχει πει εργοδότης ότι θα μου δώσει χρήματα για να προσθέσω στήθος και θα με βάλει πρώτο όνομα στο Caramela. Δεν ήταν φυσικά ο εργοδότης του Caramela, αλλά ενός συνοικιακού μαγαζιού. Έφυγα και ήμουν εξαγριωμένη. Κρατιόμουν και έκανα υπομονή για τρεις μέρες να μου δώσει το μεροκάματό μου και να φύγω. Έκανε κι άλλα πράγματα επειδή εγώ δεν δεχόμουν τις προτάσεις του. Ήταν παντρεμένος με παιδί και έλεγε πράγματα, ενώ κρατούσε το παιδί στην αγκαλιά του. 9 χρονών το παιδί του» δήλωσε με αφορμή τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις της Ολυμπιονίκη Σοφίας Μπεκατώρου.Ακόμα, μίλησε για ακόμα ένα περιστατικό που της συνέβη στο παρελθόν: «Έχει τύχει να επιστρέψω από δουλειά χωρίς το άτομο με το οποίο είχα πάει γιατί είχε πιει και μου έπιασε το πόδι. Και μου είπε ότι δεν θα πάμε Αθήνα, αλλά θα πάμε στο σπίτι του στην Κόρινθο γιατί νιώθει κουρασμένος. Πήρα το ΚΤΕΛ από τους Μολάους και γύρισα Αθήνα μόνη».

Ακόμα, μίλησε για ακόμα ένα περιστατικό που της συνέβη στο παρελθόν: «Έχει τύχει να επιστρέψω από δουλειά χωρίς το άτομο με το οποίο είχα πάει γιατί είχε πιει και μου έπιασε το πόδι. Και μου είπε ότι δεν θα πάμε Αθήνα, αλλά θα πάμε στο σπίτι του στην Κόρινθο γιατί νιώθει κουρασμένος. Πήρα το ΚΤΕΛ από τους Μολάους και γύρισα Αθήνα μόνη».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.