Περιοδεία του Β. Φλώρου

Ο γνωστός τραγουδοποιός θα βρεθεί στον Βόλο το Σάββατο 11 Μαρτίου

Ο τραγουδοποιός Βασίλης Φλώρος, συνεχίζοντας τον επιτυχημένο κύκλο των χειμερινών ζωντανών του εμφανίσεων, περιοδεύει σε πόλεις και χώρους πολιτισμού στην περιοχή της Θεσσαλίας.

Ένα ιδιαίτερο κάλεσμα για βίωμα και μοίρασμα, με αφορμή τον παραμυθένιο μουσικό κόσμο του τραγουδοποιού ( “Στις όχθες της αυγής” και “Αλμαγέστη ενός χαμάλη” ) και της ανάμνησης των μουσικών ενός σύμπαντος που παραλαμβάνεται και ολοένα εξελίσσεται.

Αξίζει να σημειωθεί η ιδιαίτερη σχέση του τραγουδοποιού με την περιοχή, όπου ξεκαλοκαιριάζει από τα πρώτα παιδικά του χρόνια, καθώς επίσης και η έμμεση ή άμεση συνεργασία του με σημαντικούς Θεσσαλούς, όπως ο εξαίρετος Πηλιορείτης Φωτογράφος Δημήτρης Λέτσιος, ξεχωριστές φωτογραφίες του οποίου και ύστερα από την ευγενική παραχώρηση του Μουσείου Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης κοσμούν το εξώφυλλο του πρώτου δίσκου του τραγουδοποιού (“Στις όχθες της αυγής” , αλλά και ο σπουδαίος Πηλειορείτης Λαογράφος Γεώργιος Θωμάς, οι μαγευτικές εξιστορήσεις του οποίου αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για το έργο του Βασίλη Φλώρου.

Τον συντροφεύει επί σκηνής η ξεχωριστή ερμηνεύτρια Ειρήνη Κωνσταντίνου.

Εκλεκτός καλεσμένος τους ο μεγάλος σολίστας του βιολιού Κυριάκος Γκουβέντας.

Με την υποστήριξκη μεταξύ άλλων, του magnesianews.gr και του «ΡΑΔΙΟ ΕΝΑ 102,5 FM».
Οι μουσικές παραστάσεις: Πέμπτη 9.3 // Καφενείον Η ΓΗ – Λάρισα,
Σάββατο 11.3 // Περισπωμένη – Βόλος φιλική συμμετοχή : Κυριάκος Γκουβέντας. Κυριακή 12.3 // Me Mostra – Πορταριά Πηλίου φιλική συμμετοχή : Κυριάκος Γκουβέντας.
“Από τη στάχτη ξεπηδά η σπίθα της ζωής
κι απ’ το σκοτάδι της αυγής το πρώτο καρδιοχτύπι…” Β.Φ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.