«Περπατώντας στην άλλη όχθη της μουσικής μας παράδοσης…»

Μουσικό περίπατο υπόσχεται ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σοφαδιτών Ν. Μαγνησίας

Έναν μουσικό περίπατο στον 20ό και τον 21ο αι. υπόσχεται ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σοφαδιτών Ν. Μαγνησίας στην εκδήλωση με τίτλο “ Περπατώντας στην άλλη όχθη της μουσικής μας παράδοσης…”, που ετοιμάζει για σήμερα Τετάρτη, 20/11/2019 στις 7.00 μ. μ. στο Δημοτικό Θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Ν. Ιωνίας. Θα είναι ένα μουσικό “περπάτημα” στην ιστορική εξέλιξη του ελληνικού τραγουδιού που διαδέχθηκε το δημοτικό τραγούδι, αλλά εξέφραζε πάντα την ψυχή του λαού μας.
Η λαϊκή ορχήστρα που αποτελείται από τους Παρασκευούλα Μπαντελά, (τραγούδι –κρουστά), Δημήτρης Τρουμπουτζάς (τραγούδι, μπουζούκι, τζουρά),Κώστας Καραδέμητρος (τραγούδι, κιθάρα), Περικλής Παχής (βιολί), Γιώργος Κατσικαδέλλης (τραγούδι, μπαγλαμά) και Ευάγγελος Δοδοντσίδης (ακορντεόν), καθώς και ο Σύλλογος “Χοροστέκι ΕΔΡΑΜΕ” αναλαμβάνουν να μας σεριανίσουν “στην άλλη όχθη της μουσικής μας παράδοσης”
Στην ίδια εκδήλωση οι Σοφαδίτες Μαγνησίας θα τιμήσουν δύο συμπατριώτες τους, γνωστούς στο Πανελλήνιο μουσικοσυνθέτες, τον Θωμά Μπακαλάκο και τον Πέτρο Βαγιόπουλο, για την προσφορά τους στην ελληνική μουσική.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.