Πλήθος εκδηλώσεων στην πόλη …

Πλήθος εκδηλώσεων αλλά και γενικότερων δράσεων, προγραμματίζονται στην πόλη μας τις επόμενες ημέρες, από μια σειρά τοπικών συλλόγων και φορέων. Πιο συγκεκριμένα, θα γίνουν:

Δευτέρα 6 Μαΐου
Ο Ελληνογαλλικός Σύνδεσμος και ο 1ος Σοροπτιμιστικός Όμιλος Βόλου παρουσιάζουν το βιβλίο της κλινικής ψυχολόγου-συγγραφέως Μάρως Μπέλλου ”Ο γκάτζετ-Εros” (ή ”Ο Έρωτας στα χρόνια της Τεχνολογίας”). Συμμετέχουν οι κκ. Δημήτρης Αθανασάκης, Eπίκουρος Καθηγητής Φιλοσοφίας και Αντώνης Καρζής, ψυχίατρος. ΠΑΡΚ στις 8.00 μμ.
Τετάρτη 8 Μαΐου
Η Ομάδα ΧΕΝ Βόλου διοργανώνει με αφορμή την παγκόσμια ”Ημέρα της Μητέρας” στο Ξενοδοχείο ΠΑΡΚ και ώρα 19:30 εκδήλωση αφιερωμένη στην Μητέρα Αγρότισσα με θέμα “Μάνες της Γης” με ομιλήτρια την Γεωπόνο Καλλιόπη Δάντη. Η Χαρούλα Φράγκου-Ποιήτρια και η Μίκα Μαυρογιάννη -Συγγραφέας-Ποιήτρια θα απαγγείλουν ποιήματα ενώ θα υπάρχουν και βιντεοσκοπημένες αφηγήσεις γυναικών, που ασχολούνται με τον αγροτουρισμό, την γεωργία, την κτηνοτροφία και την αλιεία.
Τετάρτη (Αναχώρηση 8 μμ) – Δευτέρα 20 Μαΐου
Ο Ελληνογαλλικός Σύνδεσμος διοργανώνει εξαήμερη εκδρομή στα Μικρασιατικά παράλια: Κεσσάνη, Καλλίπολη, Αρχαία Σηστό, Μάδυτο με πλοίο για Δαρδανέλια, Τροία (Τσανάκαλε), Αïβαλί (Κυδωνίες), Αρχαία Πέργαμο & με πλοίο για Μοσχονήσια, Μπόντρουμ (Αλικαρνασσός), Σμύρνη, Αïβαλί και επιστροφή στον Βόλο. Πληροφορίες-δηλώσεις στο ”ΙΩΝΙΣ”, 24210 – 34712.
Παρασκευή 31 Μαΐου
Συνεστίαση της ΧΕΝ στο Roof Garden του ΠΑΡΚ στις 9 μμ.
Δευτέρα 3 Ιουνίου
Η τοπική ”Ομάδα Φίλων Νίκου Καζαντζάκη” διοργανώνει την ομιλία του Προέδρου της ”Διεθνούς Εταιρίας Φίλων Ν.Κ.” κ. Γεωργίου Στασινάκη με θέμα ”Καζαντζάκης και Πολιτική”. Ο χώρος θα ανακοινωθεί.
Παρασκευή 7 Ιουνίου
Συνεστίαση των αποφοίτων Ελληνογαλλικής Σχολής ”Άγιος Ιωσήφ” στο Roof Garden της Εξωραϊστικής Λέσχης στις 9 μμ.
Παρασκευή 21 Ιουνίου
Συνεστίαση του 1ου Σοροπτιμιστικού Ομίλου Βόλου στο Roof Garden της Εξωραϊστικής Λέσχης στις 9 μμ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.