Πλήθος εκδηλώσεων στο «Αλώνι»

????????????????????????????????????
Συναυλίες, παραστάσεις, σεμινάρια, μεταξύ των προγραμματισμένων δράσεων

Το «Θέατρο Αλώνι» συνεχίζει το έργο του με αποστολή «την ανάδειξη της αξίας της τέχνης μέσα στη φύση, προσφέροντας ποιοτικά καλλιτεχνικά δρώμενα εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα σε ένα ολοένα ευρύτερο κοινό» και παρουσιάζει το νέο πρόγραμμα του καλοκαιριού, στο οποίο περιλαμβάνονται πλήθος εκδηλώσεων. Πιο συγκεκριμένα, θα γίνουν:

6 & 7 Αυγούστου: ΠIANO ΣΤΟ ΑΛΩΝΙ. Διήμερο φεστιβάλ πιάνου με διεθνώς βραβευμένους, νεαρούς ερμηνευτές που θα παρουσιάσουν έργα για σόλο πιάνο, σε συνεργασία με την ΕΡΑ. Ερμηνευτές: Σοφία Ματσάγκου, Παναγώτης Φουντάς, Γρηγόρης Ιωάννου, Παναγιώτης Κλωνιζάκης.
12 Αυγούστου: ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ-ΚΩΜΩΔΙΑ: «OΝΕΙΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΝΥΧΤΟΣ» του ΣΑΙΞΠΗΡ. Η νέα ταλαντούχα ομάδα «Θέση» από τη Θεσσαλονίκη, έρχεται στο Θέατρο Αλώνι μετά τη μεγάλη επιτυχία της στην Αθήνα. Σκηνοθεσία: Μ.Σιώνας. Παίζουν: Τρυφωνία Αγγελίδου, Μαρία Χάνου, Διαμαντής Αδαμαντίδης, Αχιλλέας Αναγνώστου και Γιάννης Σαμψαλάκης.

18 Αυγούστου: ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟΛΟΥΚΑ ΧΑΛΚΙΑ ΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ. Ο ζωντανός μύθος της ελληνικής μουσικής κληρονομιάς, αυτοσχεδιαστής της δημοτικής παράδοσης και δεξιοτέχνης κλαρινίστας, έρχεται για μία μοναδική εμφάνιση στο Αλώνι για να μας ταξιδέψει στο ηπειρώτικο μουσικό μεγαλείο και να μας μαγέψει με το κλαρίνο του. Μαζί του οι Α. Κυρίτσης (φωνή), Ν. Χαλκιάς (λαούτο), Γ. Χαλκιάς (αρμόνιο) και Θ. Μπαλντούμης (ντέφι).

25 Αυγούστου: UDOPIA – ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΥΜΙΟ ΑΤΖΑΚΑ (ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΑΓΙΟΥ ΛΑΥΡΕΝΤΙΟΥ). Η μουσική της Udopia επάνω σε μουσική του Eric Satie και του Ρωμιού συνθέτη και λυράρη, Νικολάκη – δύο καλλιτεχνών που έζησαν περίπου την ίδια εποχή παράγοντας μουσική αξιομνημόνευτης κομψότητας. James Wylie (σαξόφωνο, πολίτικη λύρα), Νίκος Παραουλάκης (νέϋ), Ηλέκτρα Μηλιάδου (τσέλο, βιόλα ντα γκάμπα), Κώστας Αναστασιάδης (τύμπανα), Δημήτρης Ζαχαράκης (μαρίμπα, κρουστά), Θύμιος Ατζακάς (ούτι). Επιπλέον, οι θεατές θα έχουν τη δυνατότητα να φτάσουν στο Αλώνι για τη συναυλία αυτή διασχίζοντας το μοναδικού φυσικού κάλλους μονοπάτι μεταξύ των χωριών του Αγίου Λαυρεντίου και του Αγίου Γεωργίου με τα πόδια ή άλογα.
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τον ανανεωμένο ιστότοπο του Θεάτρου: theatroaloni.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.