Πλήθος ταινιών προβάλλεται στην Εξωραϊστική- Το πρόγραμμα έως 5 Ιουνίου

Δυναμικά ξεκίνησε η λειτουργία της Εξωραϊστικής, με την προβολή ταινιών για μικρούς και μεγάλους. Το ίδιο έντονα συνεχίζει και το επόμενο διάστημα με την προβολή αγαπημένων ταινιών που περίμεναν να απολαύσουν οι Βολιώτες, όπως τη Φόνισσα αλλά και το Ροοr Things του Γιώργου Λάνθιμου. Ειδικότερα το πρόγραμμα των προβολών στην Εξωραϊστική έως τις 5 Ιουνίου είναι το εξής:

 

Περασμένες Ζωές- Past Lives

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 23/05 και Παρασκευή 24/05 στις 21:00

Σκηνοθεσία: Σελίν Σονγκ

Ηθοποιοί: Γκρέτα Λι, Τέο Γιου, Τζον Μαγκάρο

Διάρκεια: 106 λεπτά

Είδος ταινίας: ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΔΡΑΜΑ

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ & ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

Περίληψη

Η Νόρα και ο Χε – Σαν, δύο βαθιά συνδεδεμένοι παιδικοί φίλοι, χωρίζονται όταν η οικογ ένεια της Νόρα μεταναστεύει από τη Νότια Κορέα. Δύο δεκαετίες μετά, επανασυνδέονται στη Νέα Υόρκη και περνάνε μία μοιραία εβδομάδα καθώς βρίσκονται αντιμέτωποι με το πεπρωμένο, την αγάπη και τις επιλογές που καθορίζουν μία ζωή.

Trailer: 

YouTube player

Ο Καραγκιόζης Ιππότης

Σάββατο 25/5 στις 18:30

Προπώληση εισιτηρίων : https://www.more.com/theater/pollaploi-horoi/theatro-skion-athanasiou-anargyrou/

 

Το έργο με τίτλο «Ο Καραγκιόζης Ιππότης» αγκαλιάζει το Βρετανικό παραμύθι. Ο ξυπόλητος ήρωάς μας, καλείται μαζί με όλους τους φίλους του να ξεπεράσει τους φόβους του, να τους φωτίσει και να βρει την Πριγκίπισσα Ειρήνη με τη βοήθεια του μάγου Μέρλιν.

ΦΟΝΙΣΣΑ

 

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 25/05 έως και Παρασκευή 31/05 στις 21:00 

 

Σκηνοθεσία: Εύα Νάθενα

Σενάριο: Κατερίνα Μπέη

Ηθοποιοί: Όλγα Δαμάνη, Στάθης Σταμουλακάτος, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Μαρία Πρωτόπαππα, Έλενα Τοπαλίδου, Πηνελόπη Τσιλίκα, Γεωργιάννα Νταλάρα, Χρήστος Στέργιογλου, Δημήτρης Ήμελλος, Χριστίνα Μαξούρη, Αγορίτσα Οικονόμου, Μιχάλης Οικονόμου, Βερόνικα Δαβάκη, Νίκη Παπανδρέου, Μάνια Παπαδημητρίου, Μαρία Σκουλά, Γιάννης Τσορτέκης, Γαλήνη Χατζηπασχάλη

Διάρκεια: 97 λεπτά

Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑ

 

Σε ένα δυστοπικό νησί της Ελλάδας γύρω στο 1900, η Χαδούλα, χήρα Ιωάννου Φράγκου είναι μια γυναίκα που έχει μάθει να επιβιώνει στην ανδροκρατούμενη, πατριαρχική κοινωνία υπηρετώντας αυτό που της πέρασε η μητέρα της – μια σκυτάλη δύσκολη, που διαιωνίζει την υποτίμηση και την κατώτερη μοίρα της γυναίκας. Η Χαδούλα επαναστατεί μέσα της και αυτό δεν θα αργήσει να συμβεί και προς τα έξω. Τα μικρά κορίτσια του νησιού γίνονται θύματα του ξεσπάσματός της. Αφαιρώντας τους τη ζωή, η ίδια νιώθει ότι τα απαλλάσσει από το κοινωνικό φορτίο που η ύπαρξή τους επιφέρει. Οι πράξεις της κάποια στιγμή αυτονομούνται και τη φέρνουν αντιμέτωπη με τον νόμο. Εγκαταλείπει το σπίτι της και βρίσκει καταφύγιο στη φύση. Όμως, όσο και αν η ηθική της τής υπαγορεύει ότι έπραξε σωστά, στην πραγματικότητα το χρόνιο τραύμα της την ακολουθεί παντού. Το τέλος έρχεται σαν λύτρωση.

Trailer

YouTube player

 

Ο μικρός πρίγκιπας – παιδική θεατρική παράσταση

Σάββατο 01/06 και Κυριακή 02/06 στις 19:00

Προπώληση εισιτηρίων εδώ:  https://www.more.com/theater/children/o-mikros-prigkipas/

Διάρκεια : 80 λεπτά 

 

Το αλληγορικό παραμύθι του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ σε μια θεατρική εκδοχή για παιδιά, η οποία αναδεικνύει τις πανανθρώπινες αξίες της φιλίας, της αγάπης και της ανιδιοτέλειας. Ο αγαπημένος ήρωας μικρών και μεγάλων θα μας χαρίσει στιγμές γέλιου αλλά και μεγάλης συγκίνησης. Μέσα από τα ταξίδια του θα μας μάθει πολλά πράγματα,αλλά κυρίως να βλέπουμε πάντα με τα μάτια της καρδιάς. Ένα υπερθέαμα γεμάτο τραγούδι,χορό αλλά και πολλά διδακτικά μηνύματα για τους μικρούς μας φίλους!!! Στον ρόλο του αφηγητή χαρίζει την φωνή του ο αγαπημένος μας Σπύρος Μπιμπίλας Περίληψη έργου: Κάποτε ένας πιλότος καθώς πετούσε πάνω από την έρημο της Σαχάρας συνειδητοποίησε ότι το αεροπλάνο του είχε βλάβη στον κινητήρα. Έτσι, αναγκάστηκε να προσγειωθεί για να το επισκευάσει και τότε συνάντησε τον Μικρό Πρίγκιπα,ένα αγόρι με κατάξανθα μαλλιά, παράξενα ρούχα και σοβαρό βλέμμα. Με τον καιρό ο πιλότος έμαθε πως το παιδί είχε έρθει από τον μικροσκοπικό αστεροειδή Β612, όπου ζούσε παρέα με ένα τριαντάφυλλο

 

Τα παιδιά του χειμώνα

 

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 01/06 έως και Τρίτη 04/06 στις 21:30

 

Σκηνοθεσία: Alexander Payne

Ηθοποιοί: Da’Vine Joy Randolph, Paul Giamatti, Dominic Sessa, Carrie Preston, Gillian Vigman, Brady Hepner

Διάρκεια: 133 λεπτά

Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΚΟΜΕΝΤΙ

 

Από τον βραβευμένο σκηνοθέτη Αλεξάντερ Πέιν, η ταινία “ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ” ακολουθεί ένα στριμμένο καθηγητή (Πολ Τζιαμάτι) σε ένα Αμερικανικό Κολέγιο υψηλού κύρους, ο οποίος υποχρεώνεται να παραμείνει στην πανεπιστημιούπολη κατά τη διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων διακοπών του, για να προσέχει λίγους σπουδαστές του, οι οποίοι δεν έχουν πουθενά αλλού να πάνε. Τελικά, αναπτύσσει μία απίθανη σχέση με έναν από αυτούς – έναν κατεστραμμένο, ιδιοφυή ταραχοποιό (ο πρωτοεμφανιζόμενος Ντόμινικ Σέσα) – και την αρχιμαγείρισσα του κολεγίου, η οποία έχασε μόλις τον γιο της στον πόλεμο του Βιετνάμ (ΝταΒάιν Τζόι Ράντολφ).

Trailer:

YouTube player

 

 

POOR THINGS

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 05/06 στις 21:30

 

Σκηνοθεσία: Yorgos Lanthimos

Σενάριο: Tony McNamara & Alasdair Gray

Ηθοποιοί: Emma Stone, Mark Ruffalo, Ramy Youssef, Willem Dafoe

Διάρκεια: 141 λεπτά

Είδος ταινίας:             ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΚΟΜΕΝΤΙ

 

Από τον δημιουργό Γιώργο Λάνθιμο και σε παραγωγή της Emma Stone, έρχεται η απίστευτη ιστορία και η φανταστική εξέλιξη της Bella Baxter (Stone), μιας νεαρής γυναίκας που ανασταίνεται χάρη στον ιδιοφυή και αντισυμβατικό επιστήμονα Δρ. Godwin Baxter (Willem Dafoe). Υπό την προστασία του Baxter, η Bella ανυπομονεί να μάθει. Διψασμένη από την εμπειρία που στερείται, η Bella το σκάει με τον Duncan Wedderburn (Mark Ruffalo), έναν ικανό και με αμβλυμμένη ηθική δικηγόρο, σε μια περιπέτεια περιπλάνησης σε όλες τις ηπείρους. Απελευθερωμένη από τις προκαταλήψεις και τα στεγανά της εποχής της, η Bella αποφασιστικά επιδιώκει να δώσει τη μάχη της για την ισότητα και την ελευθερία.

Trailer: 

YouTube player

 

VICTORIA CINEMAS ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΗ

Δημητριάδος 263 Βόλος

Τηλέφωνο: 2421 030303

 

Βρείτε πληροφορίες για όλο το πρόγραμμα και τα εισιτήριά σας στο:

www.victoria-cinema.gr

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.