Προετοιμάζεται η «2η Μουσικοχορευτική βραδιά γιορτής και αλληλεγγύης»

Ο «Σύλλογος Διατήρησης και Προβολής της Παράδοσης της Ανατολικής Ρωμυλίας Βόλου» σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον πολιτιστικό φορέα ‘ΜΑΓΝΗΤΩΝ ΚΙΒΩΤΟΣ΄’ και τον Ι.Ν Αγίας Βαρβάρας και Ιωάννου Δαμασκηνού πραγματοποιεί το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019 και ώρα 19:30 στο προαύλιο χώρο των 3ου και 9ου Δημοτικών Σχολείων Νέας Ιωνίας τη «2η Μουσικοχορευτική βραδιά γιορτής και αλληλεγγύης».
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ψυχαγώγηση των παιδιών των δύο Δημοτικών Σχολείων αλλά και όλων των παρευρισκόμενων μέσα από τη μουσική και τη χορευτική παράδοση αλλά και η συγκέντρωση τροφίμων ,τα οποία θα διατεθούν στο Σπίτι της Γαλήνης του Ι.Ν Αγίας Βαρβάρας και Ιωάννου Δαμασκηνού .
Την συγκεκριμένη πολιτιστική εκδήλωση την ενισχύουν με την συμμετοχή τους 7 χορευτικά συγκροτήματα της πόλης μας και χορευτικά τμήματα των 2 Σχολείων.
Αμέσως μετά την παρουσίαση των χορευτικών ομάδων θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι με τετραμελή ορχήστρα. Στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει καντίνα για φαγητό, ποτό, αναψυκτικό».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.