ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ

Μια βραδιά διαφορετική από τις άλλες καλούνται να ζήσουν οι συντοπίτες μας τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου. Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Ν. Μαγνησίας σε συνεργασία με τον Ροταριανό Όμιλο Βόλου διοργανώνουν μια πρωτότυπη διαδραστική παρουσίαση βιβλίου / Σεμινάριο Αυτογνωσίας του best seller βιβλίου του μαθηματικού και Θετικού Ψυχολόγου Δρ.Δημήτρη Φλαμούρη Ψυχο-λογικές Σχέσεις στο Ξενοδοχείο Park στις 19.30.
Την παρουσίαση θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό πάνω σε ένα ευρύ φάσμα ζητημάτων που απασχολούν όλους μας καθημερινά.

Για το βιβλίο θα μιλήσει ο Βολιώτης φιλόλογος και συγγραφέας Διονύσης Λεϊμονής. Η βραδυά θα είναι αφιερωμένη στον τ. Προέδρο του Ροταριανού Ομίλου Βόλου και Επίτιμου Πρόεδρου του Συλλόγου Καρκινοπαθών κ. Χαράλαμπου Τσιμά

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Το βιβλίο Ψυχο-λογικές Σχέσεις έχει ψηφιστεί στα δέκα καλύτερα βιβλία στην κατηγορία Ευ Ζην για το 2017, από το βιβλιοπωλείο Public και βρίσκεται στην πέμπτη έκδοση μετά από ένα χρόνο κυκλοφορίας. Είναι ένα εύληπτο και ξεχωριστό βιβλίο όπου ο συγγραφέας συνδυάζει τη μαθηματική λογική με την ψυχολογία και καταφέρνει μέσα από πρακτικούς διαλόγους να φέρει την αναλυτική ψυχολογική σκέψη στις συζητήσεις που όλοι κάνουμε καθημερινά με τους φίλους μας.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα
Ο Δημήτρης Φλαμούρης σπούδασε Μαθηματικά και κατόπιν έκανε μάστερ και διδακτορικό στα χρηματοοικονομικά μαθηματικά στο Λονδίνο, όπου και εργάστηκε για πολλά χρόνια σε επενδυτικές τράπεζες. Επιστρέφοντας στην Αθήνα δούλεψε σε εγχώρια χρηματιστηριακή και έχει διδάξει επί σειρά ετών στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Σε μια αποφασιστική στροφή καριέρας σπούδασε εκ νέου ψυχολογία στο Λονδίνο με ειδίκευση στη Θετική Ψυχολογία. Πλέον είναι καθηγητής στο Ανοικτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο και στο Κοινωνικό Πανεπιστήμιο στην Αθήνα και διοργανώνει σεμινάρια πάνω σε θέματα άγχους, σχέσεων και Θετικής Ψυχολογίας. Παράλληλα ασχολείται με το κρασί και έχει ταξιδέψει σε περισσότερες από 70 χώρες συλλέγοντας εμπειρίες από ολόκληρο τον πλανήτη.