Προβολές και θεατρικές παραστάσεις στην Εξωραϊστική

Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών

Με προβολές ταινιών αλλά και θεατρικές παραστάσεις συνεχίζεται το πρόγραμμα της Εξωραϊστικής στον Βόλο.

Ειδικότερα μικροί και μεγάλοι μπορούν να απολαύσουν:

 

MINIONS 2: Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΟΥ (ΜΕΤΑΓΛ)

Πέμπτη 25/8 στις 20.15

Σάββατο 27/8 στις 21.30

Κυριακή 28/8 στις 20.15

Δευτέρα 29/8 στις 21.45

Τρίτη 30/8 και Τετάρτη 31/8 στις 20.15

 

Σκηνοθεσία: Kyle Balda

Σενάριο: Brian Lynch & Matthew Fogel

Χρονολογία παραγωγής:2022

Είδος ταινίας:    ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

Βρισκόμαστε στην καρδιά της δεκαετίας του ’70, όπου όλοι έχουν λουλούδια στα μαλλιά και χρωματιστά παντελόνια και ο μικρός Γκρου μεγαλώνει στα προάστεια. Ως φανατικός οπαδός μια ομάδας σούπερ κακών με το όνομα «Vicious 6», ο Γκρου θέλει να γίνει αρκετά κακός ώστε μια μέρα να μπορέσει να γίνει μέλος της ομάδας τους. Ευτυχώς, στην προσπάθειά του να σπείρει το χάος, τον βοηθούν οι μικροί του ακόλουθοι, τα λατρεμένα Minions. Όλοι μαζί, ο Κέβιν, ο Στιούαρτ, ο Μπομπ και ο Όττο, ένα νέο minion με «σιδεράκια» στα δόντια και με την απεριόριστη επιθυμία να είναι αρεστός σε όλους, αναπτύσσουν τις ικανότητές τους καθώς ετοιμάζονται να πειραματιστούν με τα πρώτα τους όπλα και να πραγματοποιήσουν τις πρώτες τους μυστικές αποστολές. Όταν οι «Vicious 6» απομακρύνουν τον ηγέτη τους, τον θρυλικό πολεμιστή Wild Knuckles, ο Γκρου περνάει από συνέντευξη για να γίνει το νεότερο μέλος της ομάδας τους. Όμως αυτή η προσπάθεια δεν πηγαίνει καθόλου καλά (για να το θέσουμε κομψά) και όλα γίνονται πολύ χειρότερα αφού ο Γκρου τους ξεγελάει. Τελικά, θα καταλήξει να γίνει ο ίδιος θανάσιμος εχθρός του απόλυτου κακού. Ενώ όλοι τον καταδιώκουν, ο Γκρου θα στραφεί σε μια απρόσμενη πηγή για πάρει καθοδήγηση. Στον ίδιο τον Wild Knuckles. Εκεί θα ανακαλύψει ότι ακόμα και οι πιο κακοί χρειάζονται μια βοήθεια από έναν φίλο.

 

YouTube player

 

BELFAST

Πέμπτη 25/8 και Κυριακή 28/8 στις 22.15

Τρίτη 30/8 και Τετάρτη 31/8 στις 22.15

Σκηνοθεσία: Γκένεθ Μπράνα

Σενάριο: Γκένεθ Μπράνα

Ηθοποιοί: Ζουντ Χιλ, Κατρίνα Μπαλφ, Τζούντι Ντεντς, Τζέιμι Ντόρναν, Κίραν Χάιντς

Διάρκεια: 98 λεπτά

Είδος ταινίας ΔΡΑΜΑ, ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΚΩΜΩΔΙΑ

YouTube player

 

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού του 1969 στο νότιο Μπέλφαστ. Καθώς η δεκαετία του 1960 πλησιάζει προς το τέλος της, ακόμα και όταν ο άνθρωπος έχει φτάσει μέχρι το φεγγάρι, οι σκληρές μέρες εκείνου του Αυγούστου θα μετατρέψουν τα παιδικά όνειρα του ήρωα σε εφιάλτη. Η κοινότητα στην οποία ανήκει ο εννιάχρονος ήρωας δείχνει να ζει σχεδόν αρμονικά, παρά τα προβλήματα της καθημερινότητας. Οι κινηματογραφικές ταινίες από το Χόλυγουντ εξάπτουν τη φαντασία του μικρού, ο οποίος μαγεύεται από την οθόνη. Η κοινωνική δυσαρέσκεια που σιγοβράζει ξαφνικά εκρήγνυται στη γειτονιά του και κλιμακώνεται γρήγορα. Πρώτα μια επίθεση με κουκουλοφόρους, μετά μια ταραχή και, τέλος, μια σύγκρουση σε όλη την πόλη, με τη θρησκεία να πυροδοτεί το μίσος. Καθολικοί εναντίον Προτεσταντών, σε μια χώρα που όλοι έγιναν θανάσιμοι εχθροί μεταξύ τους.

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΟΥΒΕΛΑΣ – ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Παρασκευή 26 Αυγούστου

ΩΡΑ : 22.00 (SOLD OUT)

ΩΡΑ : 20.00 ( Διαθέσιμα εισιτήρια στο viva.gr και στο ταμείο του σινεμά)

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας στον Βόλο !

Ήρθαν ξανά οι παρενέργειες… σχέσεων ,καθημερινότητας με εναλλαγή φωνών με πρόζα ,κωμικά σκετς και αυτοσχεδιασμό. Φρέσκες , ολοκαίνουργιες και καθόλου ανησυχητικές. Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας τα δίνει όλα επί σκηνής που του έλειψε πολύ και σας προσφέρει απλόχερα τον καλύτερό του εαυτό. Μαζί του εκτός απ’ τον Θανάση Παπαγεωργίου (δημιουργό του Γίδα TV) ο κωμικοτροχός…

Καμία παράσταση ίδια με την άλλη…Παρενέργειες σύντομα κοντά σας ,με πολύ γέλιο και αποστάσεις…

Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΓΑΜΠΡΟΣ – ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ

 

Σάββατο 27 Αυγούστου στις 20.00

Ο Καραγκιόζης ετοιμάζεται να ζήσει την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής του με την Αγλαΐα. Μπορεί να μην έχει λεφτά, έχει όμως πολλή αγάπη να της προσφέρει και κάνει όνειρα για την κοινή ζωή τους. Η διάσημη παράγκα ανοίγει τις πόρτες της και οι φίλοι του έρχονται να μοιραστούν την ευτυχία του.

Ή, μήπως, όχι όλοι;Τι θα κάνει ο Καραγκιόζης όταν ένας από τους πιο κοντινούς του θελήσει να παντρευτεί τη… γυναίκα του; Θα κάνει πίσω ή θα αφήσει την Αγλαΐα να διαλέξει; Τελικά, θα τον καμαρώσουμε γαμπρό;

Το Σάββατο, 27 Αυγούστου 2022, ο «Θίασος του Άρη» και ο παίκτης θεάτρου σκιών Δημήτρης Κίτσος παρουσιάζουν στον κινηματογράφο Εξωραϊστικής στον Βόλο παράσταση κουκλοθέατρου και θεάτρου σκιών με τίτλο: «Ο Καραγκιόζης Γαμπρός» για μικρούς και μεγάλους.

ΠΙΝΟΚΙΟ – ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

Δευτέρα 29/8 στις 20.00

Η πασίγνωστη ιστορία του Πινόκιο. Σε μια θεατρική μεταφορά από το Μικρό Θέατρο Λάρισας. Ο Πινόκιο είναι ο ήρωας που αντιπροσωπεύει όλους τους ανθρώπους. Από την ελεύθερη βούληση και την ανεξαρτησία που του χαρίζεται, καλείται να αποδείξει πως τίποτα δεν κερδίζεται χωρίς κόπο. Μέσα από τις διάφορες “προκλήσεις” που συναντά στον δρόμο του, ο μικρός μας φίλος, πρέπει να καταφέρει να κερδίσει το στοίχημα της ζωής. Οι αστείες καταστάσεις και οι περιπέτειες στην καθημερινότητα του, τον οδηγούν στην απόδειξη πως μόνο με απόλυτη εσωτερική δύναμη γίνονται όλα πραγματικότητα.

Ένα κούτσουρο αποκτά ζωή από την μπλε νεράιδα. Ο Τζεπέτο φτιάχνει μια μαριονέτα και της δίνει το όνομα Πινόκιο. Μπαμπάς και γιος δοκιμάζονται μέρα με τη μέρα να τελειοποιήσουν την ευχή τους και ο Πινόκιο να γίνει ένα κανονικό παιδάκι. Το κλασικό παραμύθι του πασίγνωστου συγγραφέα Carlo Collodi   Η συνέχεια …επί Σκηνής!!!

 

VICTORIA CINEMAS ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΗ

Δημητριάδος 263 Βόλος

Τηλέφωνο: 2421 030303

Πληροφορίες για όλο το πρόγραμμα και τις ώρες προβολών στο:

www.victoria-cinema.gr

Ηλεκτρονικά εισιτήρια στο:

https://www.viva.gr/tickets/cinema/cine-victoria-eksoraistiki/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.