Προβολές ταινιών, θεατρικά και θέατρο σκιών στην Εξωραϊστική

Με προβολές ταινιών, θεατρικές παραστάσεις και παραστάσεις θεάτρου σκιών συνεχίζεται το πρόγραμμα της Εξωραϊστικής από τις 4 έως και τις 10 Ιουλίου.

Ειδικότερα το πρόγραμμα έχει ως εξής:

 

Η ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΛΥΚΟΣ

Πέμπτη 04/07 στις 19:15

Προπώληση εισιτηρίων: https://www.more.com/theater/i-kokkinoskoufitsa-kai-o-poniros-lykos-bolos/

 

Περίληψη

Η Κοκκινοσκουφίτσα , ένα μικρό , γλυκό , αθώο κοριτσάκι , μαθαίνει , ότι η αγαπημένη της γιαγιά , είναι άρρωστη και χρειάζεται επειγόντως τα φαρμακάκια της . Εκείνη , μαζί με τα φιλαράκια της , τα ζωάκια , πείθει την μητέρα της , να πάει στην γιαγιάκα της , για να της δώσει , ό,τι χρειάζεται .Όμως , παρόλες τις συμβουλές , της μητέρας της  , να μην περάσει , από το δάσος , γιατί παραμονεύουν πολλοί κίνδυνοι , εκείνη από την χαρά της , βλέποντας, κάτι πανέμορφα λουλουδάκια , αποφασίζει , να μην ακούσει την μανούλα της και να πάει από το Δάσος.

Εκεί δυστυχώς , βρίσκεται ο Κακός και Πονηρός Λύκος , την ξεγελάει και την πείθει να πάει από έναν άλλο δρόμο , στην γιαγιά της , για να προλάβει εκείνος να πάει στο σπίτι της άρρωστης γιαγιάς , να την κρύψει στην ντουλάπα και να περιμένει το μικρό του γεύμα , την Κοκκινοσκουφίτσα , μετά να φάει την γιαγιά και την υπέροχη σουπίτσα , που του έχει σπάσει την μύτη.

Όμως τα πράγματα , θα εξελιχθούν , έτσι όπως τα έχει στο μυαλό του ο κακός και πονηρός λύκος ή η Κοκκινοσκουφίτσα θα σταθεί πολύ τυχερή και θα έχει βοήθεια και θα του χαλάσει όλα τα σχέδια….Ένα έργο με κωμικές καταστάσεις , με πολλά μηνύματα  , με φαντασμαγορικά σκηνικά και εκπληκτικά κουστούμια.Μια παράσταση , που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον , μικρών και μεγάλων .Οι μικροί μας φίλοι , θα ψυχαγωγηθούν και θα διδαχθούν.6 εξαιρετικοί ηθοποιοί , σε μια μεγάλη παραγωγή με την υπογραφή της Γιώτας Τζουάνη.

 

ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ 2 (ΜΕΤΑΓΛ)

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 04/07 στις 21:15

Σκηνοθεσία: Kelsey Mann

Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ: Κώστας Τερζάκης, Κωνσταντίνος Λάγκος, Βάσια Λακουμέντα, Τηλέμαχος Κρεβάικας, Στεφανία Φιλιάδη, Σοφία Τσάκα, Κωνσταντίνος Ρεπάνης, Δημήτρης Σάρλος, Zoe Pre, NiVo (Νίκος Βουρλιώτης), Χρήστος Συριώτης, Βασίλης Μήλιος, Βασίλης Παπαστάθης, Γιάννης Υφαντής

Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

Χώρα παραγωγής: ΙΑΠΩΝΙΑ & ΗΠΑ

  Διάρκεια: 96 λεπτά

Περίληψη

Οι φωνούλες μέσα στο κεφάλι της Ράιλι ξέρουν απέξω κι ανακατωτά το μυαλό που κουβαλά – φέτος, όμως, το καλοκαίρι, τα πάντα αλλάζουν όταν η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων των Studios της Disney και της Pixar “Τα Μυαλά Που Κουβαλάς 2” μας συστήνει ένα νέο Συναίσθημα: την Ανησυχία. Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη Kelsey Mann, ο νέος χαρακτήρας θα φέρει τα πάνω κάτω στα κεντρικά. «Η Ανησυχία, μπορεί να είναι νέα προσθήκη στην ομάδα, αλλά δεν είναι από αυτούς που κάθονται στον πάγκο» σχολιάζει ο Mann. «Πράγμα που είναι απολύτως λογικό, αν σκεφτείς τι συμβαίνει στα μυαλά που κουβαλάμε όλοι μας».

YouTube player

 

Νυχτερινός Εκφωνητής

 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 05/07 έως και Κυριακή 07/07 στις 21:30

 

Σκηνοθεσία: Ρένος Χαραλαμπίδης

Ηθοποιοί: Ρένος Χαραλαμπίδης, Ελευθερία Στάμου, Μαργαρίτα Αμαραντίδη

Είδος: Δράμα, Κομεντί

Χώρα παραγωγής: Ελλάδα

Διάρκεια: 74 λεπτά

Κατάλληλη για όλες τις ηλικίες

*Την Παρασκευή 05/07 στην Εξωραϊστική θα βρίσκεται ο  σκηνοθέτης της ταινίας Ρένος Χαραλαμπίδης, για να προλογίσει και να ταξιδέψει τους θεατές με τις σκέψεις του στο βαθύτερο νόημα της νέας του ταινίας.

 

Περίληψη

Η πέμπτη μεγάλου μήκους ταινία του Ρένου Χαραλαμπίδη με τίτλο «Νυχτερινός Εκφωνητής» είναι ένας ρομαντικός φόρος τιμής στο ραδιόφωνο και στις ομορφιές της Αθήνας, και παράλληλα ένας γλυκόπικρος στοχασμός επάνω στους ματαιωμένους έρωτες και στις χαμένες ευκαιρίες της ζωής.

YouTube player

 

Ο Καραγκιόζης Ναυαγοσώστης

Δευτέρα 08/07 στις 19:15

Προπώληση εισιτηρίων εδώ:  https://tickets.shopflix.gr/theater/pollaploi-horoi/theatro-skion-athanasiou-georgiou/

Διάρκεια:  60 λεπτά

Κατάλληλη για όλες τις ηλικίες

Περίληψη

Στην καλοκαιρινή πλαζ του θεάτρου σκιών ο Καραγκιόζης μας αναλαμβάνει χρέη ναυαγοσώστη. Όλα κυλάνε νερό με τον Χατζιαβάτη να ετοιμάζει τις ξαπλώστρες και τις ομπρέλες ,όμως κάποιος κάτω από την μύτη τους στρώνει ένα σχέδιο για να διώξει όλο τον κόσμο από την παραλία.. Σε μία παράσταση για τις θάλασσες και το περιβάλλον μας ο Καραγκιόζης χρειάζεται τη βοήθεια σας για να κρατήσει καθαρές τις ακτές.

 

ΜΝΗΜΗ-MEMORY

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 08/07 έως και Τετάρτη 10/07 στις 21:30

Σκηνοθεσία: Michel Franco

Ηθοποιοί: Jessica Chastain, Peter Sarsgaard

Είδος ταινίας: ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΡΑΜΑ

Χώρα παραγωγής: Μεξικό & ΗΠΑ

Διάρκεια: 103 λεπτά

 

Περίληψη

Η Σύλβια είναι μια κοινωνική λειτουργός που κάνει μια απλή και συγκροτημένη ζωή: η κόρη της, η δουλειά της, οι συναντήσεις της με τους ΑΑ. Αυτό ανατρέπεται όταν ο Σολ την ακολουθεί στο σπίτι της, έπειτα από μια γιορτή επανένωσης του γυμνασίου. Η αιφνιδιαστική συνάντησή τους θα επηρεάσει βαθιά και τους δύο καθώς ανοίγουν την πόρτα στο παρελθόν. Συμμετοχή στο Διαγωνιστικό Τμήμα του Φεστιβάλ Βενετίας 2023. Βραβείο Ανδρικής Ερμηνείας για τον Peter Sarsgaard.

YouTube player

 

ΠΡΟΣΕΧΩΣ

Άριελ Η Μικρή Γοργόνα Παιδικό Θέατρο

Προπώληση εισιτηρίων εδώ: https://www.more.com/theater/children/ariel-i-mikri-gorgona/

Διάρκεια: 60 λεπτά

Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες

Σκηνοθεσία: Γεώργιος Γρηγοριάδης

Ηθοποιοί: Αλέξανδρος Καλτσίδης, Στέφανη Ιωάννου, Γιώργος Καραγλάνης, Νεκτάρια Παναγιωτοπούλου, Χρυσάνθη Λάζαρη, Γιώργος Γρηγοριάδης

 

Περίληψη

« Η Μικρή Γοργόνα » σε θεατρική διασκευή Θανάση Λιούνη. Ένα κλασσικό παραμύθι για παιδιά , όπου μέσα από την δράση, τις διάφορες κωμικές καταστάσεις , τη μουσική, τα τραγούδια και με όλο το σκηνικό διάκοσμο βγαίνει όλη εκείνη η ομορφιά των αισθημάτων που γεννά ένα παραμύθι. Δουλέψαμε σε αυτόν τον σπουδαίο μύθο με κέφι και μεράκι και είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που θα τον μοιραστούμε μαζί σας.

 

VICTORIA CINEMAS ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΗ

Δημητριάδος 263 Βόλος

Τηλέφωνο: 2421 030303

 

Βρείτε πληροφορίες για όλο το πρόγραμμα και τα εισιτήριά σας στο:

www.victoria-cinema.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.