“Πασταφλώρα αγάπη μου” στην Ξυνόβρυση στις 22 Αυγούστου

Η θεατρική ομάδα ΠΑΓΑΣκηνιο, του Σταμάτη Παγασαίου, συνεχίζει ακάθεκτη την περιοδεία της στην περιφέρεια της Μαγνησίας με τη θεότρελη κωμωδία ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ….

Έτσι μετά την θριαμβευτική πρεμιέρα της στην Συκή και μετά την αναβολή της παράστασης λόγω των μέτρων του Κορωνοϊού στο Κεραμίδι και αφού πέρασε και ο δεκαπενταύγουστος, επόμενη στάση είναι στην Ξυνόβρυση,το Σάββατο 22 Αυγούστου στις 9.30 το βράδυ,  τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας που ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο .

Μια ελαφρόμυαλη πεθερά, μια νύφη με έναν σύζυγο κι έναν αρραβωνιαστικό, ένας ξεχασμένος πατέρας και πολλοί -πολλοί άλλοι, είναι οι ήρωες του έργου που σκορπούν σπαρταριστό γέλιο σε κάθε ατάκα του έργου.
Το έργο διασκεύασε και σκηνοθέτησε με κέφι μαεστρία ο Σταμάτης Παγασαίος σεβόμενος απόλυτα το ύφος και το χρώμα της εποχής του έργου… Τους ρόλους ερμηνεύουν οι ερασιτέχνες οι ηθοποιοί Νίκη Μανιάκη, Απόστολος Βαλατσός, Εριφύλλη Κρανά, Γιώργος Ραΐδης, Ανθούλα Βαργιάμη, Γλύκα Δούκα, Κατερίνα Ρεφενέ, Μιχάλης Φυγετάκης, Άννα Ποθάκη, Αλεξάνδρα Αδαμοπούλου, Ηλίας Αδαμόπουλος και σε έκτακτη συμμετοχή ο Σταμάτης Παγασαίος.
Η σκηνοθεσία και η διασκευή έγινε από τον Σταμάτη Παγασαίο, το σκηνικό από τον Μιχάλη Φυγετάκη, ενώ ακούγονται οι αυθεντικές μουσικές της ταινίας του Μίμη Πλέσσα. Οι πρόβες φιλοξενήθηκαν στο Πορφυρογένειο Ίδρυμα Αγριάς.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.