Σε καλό δρόμο η ανέγερση Κέντρου Μικρασιατικού Πολιτισμού των «Ιώνων»

Όπως τονίστηκε στην εκδήλωση κοπής πίτας

Η Εστία ” Ίωνες” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτά της στο κέντρο «Souipas Palace», την Κυριακή 14 Ιανουαρίου.
Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε σημείωμά της η κα Αργυρώ Μάμαλη-Κοπάνου, Γεν. Γραμματέας της Εστίας ”Ίωνες”, ένα Κυριακάτικο μεσημέρι γεμάτο με αρώματα από τις αλησμόνητες πατρίδες πέρασαν Ίωνες και Φιλίωνες που διασκέδασαν με την ψυχή τους σε μια ζεστή -όπως πάντα- ατμόσφαιρα γεμάτη ευχές και χαμόγελα. Ένα μικρασιατικό γλέντι στο οποίο πρωταγωνίστησαν οι μικροί χορευτές της Εστίας, που εντυπωσίασαν με το ρυθμό και τη χάρη τους.
Την πίτα ευλόγησαν ιερείς από τον Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας, η πρόεδρος Άννα Πετσιάβα ευχήθηκε σε όλους ”Καλή Χρονιά” εκ μέρους των μελών του Δ.Σ., ενώ η Αντιπεριφερειάρχης κ. Δ. Κολυνδρίνη έκανε να ανθίσουν πολλά χαμόγελα στα χείλη των παρευρισκομένων, καθώς ανέφερε ότι το έργο της ανέγερσης Κέντρου Μικρασιατικού Πολιτισμού της Εστίας βρίσκεται σε καλό δρόμο και σύντομα θα υλοποιηθεί από την Περιφέρεια.
Η εκδήλωση περιελάμβανε και απόδοση τιμητικών διπλωμάτων σε όλα τα διατελέσαντα μέλη των Δ.Σ. ,τα οποία προσέφεραν κατά το παρελθόν με αγάπη και μεράκι τις υπηρεσίες τους στην Εστία.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. κ. Χρ. Μπουκώρος, η Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας κ. Μ. Χρυσοβελώνη, η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας κ. Δ. Κολυνδρίνη, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Καλτσογιάννης, η Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Δ. Κότογλου , ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Αρ. Κοπάνας, η Δημοτική Σύμβουλος κ. Γ. Μποντού- Τοκαλή, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Αρ. Μπασδάνης, η Προϊσταμένη των ΓΑΚ Μαγνησίας κ. Αννίτα Πρασσά καθώς και πρόεδροι και εκπρόσωποι συλλόγων και σωματείων που μοιράστηκαν τη χαρά της γιορτινής εκδήλωσης.
Μέλη και φίλοι αποχώρησαν ικανοποιημένοι και ανανέωσαν το ραντεβού τους στην επόμενη εκδήλωση του συλλόγου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.