Σήμερα η 2η Ημέρα της Ναυτικής Εβδομάδας στον Βόλο

Με μουσική συναυλία με τίτλο «Η δική μου πατρίδα έχει μοιραστεί στα δυο’

Συνεχίζεται η Ναυτική Εβδομάδα στο Βόλο 2024, που διοργανώνουν η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού, μέσω του Φορέα Πολιτισμού της «Μαγνήτων Κιβωτός», σε συνδιοργανώση με τον Δήμο Βόλου, την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας και Βορείων Σποράδων, τον Οργανισμό Λιμένος Βόλου Α.Ε., το Επιμελητήριο Μαγνησίας και την Ένωση Κυπρίων Νομού Μαγνησίας. Τιμώμενη για φέτος περιοχή, η Μεγαλόνησος Κύπρος, ιδιαιτέρως δε η προσφυγική Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου.

Σήμερα, Δευτέρα 17/6, θα πραγματοποιηθεί στις 9.00 μ.μ. στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βόλου, στην παραλία της πόλης, Μουσική Συναυλία με τίτλο “Η δική μου η πατρίδα έχει μοιραστεί στα δυο”. Κατ’ αυτήν θα παρουσιαστούν αγαπημένα τραγούδια από σπουδαίους συνθέτες και ποιητές της Ελλάδας και της Κύπρου.

Στην εκδήλωση τραγούδια θα ερμηνεύσουν ο Βασίλης Αγροκώστας και η Λεμονιά Μπέζα (Νικήτρια Voice 2018) και θα πλαισιώσουν οι μουσικοί: Μπάσο: Βαγγέλης Κουκουσέλης, Τύμπανα: Άγγελος Τσιριγωτάκης, Μπουζούκι και φωνητικά: Αλέξανδρος Καζίλας , Κιθάρα: Δημήτρης Νάσιος, Μπουζούκι: Γιώργος Καπανιάρης, Κρουστά: Αντώνης Βαγενάς, Βιολί: Στέφανος Γεωργίου, Πιάνο, ακορντεόν, πλήκτρα: Ζαφείρης Κουκουσέλης .

​Την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει ο Ζαφείρης Κουκουσέλης.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Ναυτικής Εβδομάδος μπορείτε να το δείτε εδώ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.