Σήμερα στον Βόλο ο Γιάννης Διονυσίου με αφιέρωμα σε Στέλιο Καζαντίδη και Στράτο Διονυσίου

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης κάνει ποδαρικό για την νέα χρονιά στη σκηνή του Lab Art

Ποδαρικό στην περιοδεία του για το νέο έτος κάνει ο αγαπημένος καλλιτέχνης Γιάννης Διονυσίου σήμερα, Πέμπτη 5 Ιανουαρίου στη σκηνή του Lab Art και λίγες ώρες πριν την έναρξη της συναυλίας του μίλησε στο Ράδιο ΕΝΑ και στον Ηλία Κουτσερή για το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει, αλλά και την αποδοχή του κόσμου, μετά από τα δύο χρόνια πανδημίας και lockdown.

O Γιάννης Διονυσίου είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους και ελπιδοφόρους ερμηνευτές της γενιάς του και έχει ξεχωρίσει για το σπάνιο ταλέντο του. Μπορεί να ανταπεξέλθει με άνεση στο μεγάλο φάσμα του εμπνευσμένου ελληνικού τραγουδιού και ξεχωρίζει τόσο για το αναγνωρίσιμο χρώμα και τη μεγάλη έκταση της φωνής του, όσο και για την ερμηνευτική του δύναμη. Έχει ήδη δώσει τα διαπιστευτήρια του σπάνιου ταλέντου του με τις επιτυχημένες ζωντανές εμφανίσεις του και απολαμβάνει την εμπιστοσύνη σημαντικών καλλιτεχνών που έχουν μοιραστεί μαζί του το έργο τους επί σκηνής.

Ένας ερμηνευτής που «κατακτά» τη σκηνή και σέβεται το κοινό του, χαρίζοντάς του μοναδικές μουσικές παραστάσεις.

Ο ίδιος και οι μουσικοί του έχουν ξεκινήσει την χειμερινή τους περιοδεία και στο Lab Art σήμερα θα παρουσιάσουν τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία του καλλιτέχνη αλλά και αγαπημένα τραγούδια όλων μας από πολλούς συνθέτες και στιχουργούς.

«Το δεύτερο μέρος της παράστασης, όπως έχουμε ξεκινήσει από τις εμφανίσεις μας στην Αθήνα είναι αφιερωμένο σε δύο πολύ αγαπημένους μου λαϊκούς τραγουδιστές, σε τραγούδια που έχουν τραγουδήσει ο Στέλιος Καζαντζίδης και ο Στράτος Διονυσίου. Καλούμε τον κόσμο λοιπόν να έρθει, να μας ακούσει και να περάσει όμορφα», είπε ο αγαπημένος καλλιτέχνης.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στην επαναφορά των θεαμάτων, εκδηλώσεις και δράσεων πολιτισμού μετά από δύο χρόνια πανδημίας και περιορισμών, αλλά και στην ανταπόκριση του κόσμου.

«Σιγά σιγά ο κόσμος επανέρχεται στους χώρους πολιτισμού, στα θέατρα, στις μουσικές σκηνές, στα σινεμά, γιατί ο πολιτισμός και οι δράσεις πολιτισμού είναι απαραίτητες για τη λειτουργία της κοινωνίας γενικότερα, οπότε χρειαζόμαστε αυτές τις δράσεις και ο κόσμος αγκαλιάζει όλο και πιο μαζικά ξανά μετά και την περίοδο του κορωνοϊού αυτές τις εκδηλώσεις και είναι πολύ σημαντικό αυτό», επεσήμανε.

Σε ότι αφορά στα καλλιτεχνικά του σχέδια, ο δίσκος του «Πρώτη βόλτα» που παρουσιάστηκε την άνοιξη συνεχίζει το ταξίδι του στα δισκοπωλεία, στο Spotify, στο Youtube και στις υπόλοιπες πλατφόρμες, ενώ ο ίδιος με τους συνεργάτες τους προετοιμάζονται σιγά σιγά και για νέα μουσικά και δισκογραφικά βήματα.

Παράλληλα, ο Γιάννης Διονυσίου συνεχίζει την περιοδεία του και αύριο θα εμφανιστεί στη Λάρισα, ενώ τον Φεβρουάριο θα γίνει η επιστροφή του στην Αθήνα χωρίς όμως να σταματήσουν οι εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα.

Τέλος, ο καλλιτέχνης αναφέρθηκε και στον χαμό του Νότη Μαυρουδή, ενός ανθρώπου που στιγμάτισε την ελληνική μουσική σημειώνοντας πως «ήταν τραγική η είδηση για τον χαμό του σπουδαίου αυτού συνθέτη και μουσικού Νότη Μαυρουδή. Το μεγάλο του έργο μένει και οφείλουμε εμείς οι νεότεροι να το προβάλλουμε και να το ερμηνεύουμε ες αεί».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.