Σπύρος Γραμμένος και Κων. Πουλής στο Βόλο

«Έχουμε Ρεύμα», στο Lab Art το Σάββατο 28 Ιανουαρίου

Ο Σπύρος Γραμμένος και ο Κωνσταντίνος Πουλής είναι δύο άνθρωποι που γενικά, όπως λένε οι φίλοι τους, δεν λένε μεγάλες κουβέντες.
Όπως αναφέρεται, «έχοντας στην πλάτη τους 3 μήνες απόλυτης επιτυχίας στην Αθήνα με την απίστευτη … παραστασάρα «ΕΧΟΥΜΕ ΡΕΥΜΑ» αποφάσισαν πως ήρθε η ώρα να ταξιδέψουν στην Ελλάδα, και γιατί όχι και σε όλο τον κόσμο, αφού είμαστε και οι πρώτοι στην τιμή κιλοβατώρας παγκοσμίως, και να τους απολαύσουμε απ’ άκρη σ’ άκρη!
Και Σάββατο 28 Ιανουαρίου θα ξαποστάσουν στον Βόλο και στο Lab Art για να μας δείξουν τι έχουν: Καινούρια κείμενα, καινούρια τραγούδια, χορός, έξαλλες φιγούρες και τρυφερές στιγμές αμηχανίας.
Μια παράσταση διαδραστική, όπου οι καλλιτέχνες μοιράζονται τις πιο μύχιες σκέψεις τους, αλλά και το κοινό μοιράζεται στιγμιότυπα σε διάφορα social media ή συζητά άσχετα θέματα με φίλους που είχαν πολύ καιρό να μιλήσουν και όπως και να το κάνεις είναι μια ευκαιρία.
Ας μην προδώσουμε όμως λέγοντας περισσότερα για την παράσταση..
Μαζί τους ο εξαιρετικός τραγουδοποιός, κάτοικος Σεπολίων, μεγαλωμένος στα Καμίνια, Γιάννης Ταυλάς με αισιόδοξα και ρομαντικά τραγουδάκια.
Σπύρος Γραμμένος & Κωνσταντίνος Πουλής “Eχουμε Ρεύμα” Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023. Ώρα προσέλευσης: 21:00. Ώρα έναρξης: 22:00
Lab Art, Συγκρότημα Τσαλαπάτα, Ζάχου & Βότση, Βόλος.
Γενική Είσοδος: 12 ευρώ
Σημεία Προπώλησης:- Viva.gr, 11876 και στο δίκτυο συνεργατών της Viva,
στα καταστήματα Public, Wind, Media Markt, Metro και My Market
– Κεχαΐδης ΑΕ Μουσική Ήχος Φωτισμός, Κουταρέλια 29
– Illusion St.Wear, Τάκη Οικονομάκη με Γκλαβάνη
Πληροφορίες / κρατήσεις: 6934108666. Ώρες λειτουργίας τηλεφώνου 17:00 – 22:00

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.