Στα χέρια 350 νέων κληρικών το βιβλίο του πατέρα Θεόδωρου Μπατάκα

Μία ακόμη προσφορά του «Εσταυρωμένου»

Το Ιανουάριο του 2024 εκδόθηκε από τον “Εσταυρωμένο” το 21ο βιβλίο του π. Θεοδώρου Β. Μπατάκα, προέδρου του Δ.Σ. του Συλλόγου, με τίτλο: “Πηγή Αγαθών». Οι κατ΄ οίκον Ιερές Ακολουθίες και η ποιμαντική αξιοποίησή τους. (Πρακτικές συμβουλές σε νέους ιερείς».

Το βιβλίο διανεμήθηκε δωρεάν σε όλους τους κληρικούς της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος, και στους νέους κληρικούς των Ιερών Μητροπόλεων: Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων και Λαρίσης και Τυρνάβου, ενώ θα ακολουθήσει η αποστολή δεμάτων και στις Ιερές Μητροπόλεις: Τρικάλων, Μετεώρων, Ελασσόνος και Χανίων Κρήτης, καθώς και σ’ άλλες τοπικές Εκκλησίες, εφ’ όσον αυτό ζητηθεί.

Πρόκειται, όπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά «για μια ακόμη προσφορά του “Εσταυρωμένου” προς τους κληρικούς της Εκκλησίας, η οποία εκφράζει το σεβασμό και την ευγνωμοσύνη της  προς τους ιερείς που θυσιάζονται καθημερινά για το ποίμνιό τους».

 

Σημειώνεται πως και αυτό το βιβλίο διατίθεται από τον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου και  από τα γραφεία του “Εσταυρωμένου” (Θουκυδίδου 10, στον Βόλο, τηλ. 2421310021) και μπορεί εύκολα να διαβαστεί απ’ όλους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.