Στην 11η Συνάντηση Χορωδιών ο «Όμιλος Ερευνών Πηλίου»

Η Παραδοσιακή Χορωδία του “Ομίλου Ερευνών Πηλίου” συμμετείχε στην 11η Συνάντηση Χορωδιών, που πραγματοποιήθηκε στο Βελβεντό Κοζάνης, το Σάββατο 27 Μαΐου 2017, μετά από ευγενική πρόσκληση του Μορφωτικού Ομίλου Βελβεντού.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «η Παραδοσιακή Χορωδία Του Ομίλου ερμήνευσε παραδοσιακά τραγούδια του Πηλίου και όχι μόνο. Η αποστολή του Ομίλου είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί τα αξιοθέατα του Βελβεντού, το Λαογραφικό Μουσείο, την εκκλησία Κοιμήσεως της Θεοτόκου, χτισθείσα το 1807 και την περιοχή του Σκεπασμένου. Την Κυριακή επισκέφθηκε την Ιερά Μονή της Αναλήψεως και το Λαογραφικό Μουσείο της Κοζάνης καθώς και την περιοχή της Σιάτιστας όπου και ξεναγήθηκε στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής, χτισθείσα το 1677 και τέλος, την παραδοσιακή κατοικία της κ. Τατιάνας Ντέρου.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα μέλη της χορωδίας για την άψογη εμφάνισή τους, στο δάσκαλο κ. Γιάννη Μπακαλέξη για το έργο το οποίο επιτελεί και για την άρτια προετοιμασία της χορωδίας καθώς και στην κ. Μάρω Μπακαλέξη που συνόδευσε τη χορωδία με το ακκορντεόν της.».
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.