Στην Πελασγία μαζί με τέσσερις συγγραφείς η Ένωση Συλλόγων Γονέων

Layout 1

Η Πρωτοβουλία Νέων Πελασγίας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πελασγίας και η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δ. Βόλου, συνδιοργανώνουν ένα όμορφο πολιτιστικό διαδραστικό απόγευμα για μικρούς αλλά και μεγάλους αναγνώστες στο πλαίσιο του «3ου Πελασγία εν Δράσει Festival».
Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 24 Ιουνίου 2018, στον προαύλιο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Πελασγίας στις 7 το απόγευμα. Τέσσερις συγγραφείς από τον Βόλο, στον απόηχο του πρόσφατου «3ου Φεστιβάλ Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου», συναντούν μικρούς και μεγάλους αναγνώστες τους, συνομιλούν μαζί τους και τους ταξιδεύουν στα μονοπάτια της λογοτεχνίας και της γραφής…
Λαμπράκη Ελένη, Λεϊμονής Διονύσης, Παπανδρέου Άρτεμις και Τσιμπλούλης Γεράσιμος, ενώ την εκδήλωση συντονίζει ο δημοσιογράφος και πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Βόλου Ηλίας Κουτσερής. Στον χώρο, όσοι βρεθούν, θα μπορέσουν να εξερευνήσουν μία πλήρη γκάμα βιβλίων, από την υπάρχουσα «Έκθεση βιβλίου», που πραγματοποιείται σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο «Βούλγαρης».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.