Στις 17 Ιουνίου ο ετήσιος πανηγυρικός εορτασμός της Αγίας Τριάδας στο Δ. Πέλλας

Το Ιερό Ίδρυμα των απανταχού Ελλήνων της Ανατολικής Ρωμυλίας-Βόρειας Θράκης «Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ», με την υποστήριξη της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας και την συνεργασία του Υπουργείου Μακεδονίας–Θράκης, της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλης, των Δήμων Πέλλας και Χαλκηδόνος, και της Π.Ο.Σ.Α.Ρ. οργανώνει τον ετήσιο πανηγυρικό εορτασμό της Αγίας Τριάδας την Κυριακή της Πεντηκοστής 16 Ιουνίου 2019 παραμονή του Αγίου Πνεύματος και την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019 και προσκαλεί τους απανταχού Ανατολικορωμυλιώτες και τους φίλους της παράδοσης στις εορταστικές του εκδηλώσεις. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν όπως κάθε χρόνο στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος στη θέση Λειβαδίτσα της κοινότητας Ραχώνας του Δήμου Πέλλας, πολύ κοντά στα Κουφάλια του Δήμου Χαλκηδόνος.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Κυριακή 16 Ιουνίου 2019
Ώρα 08.00 Θεία Λειτουργία
Ωρα 11.00 Πολιτιστικές εκδηλώσεις με παραδοσιακά συγκροτήματα και χοροί από Συλλόγους της Ανατολικής Ρωμυλίας
΄Ωρα 18.30 Αρχιερατικός Εσπερινός – Λιτάνευση της ιεράς εικόνας της Αγίας Τριάδος.
Συμμετέχει η Βυζαντινή χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσης, Πελλης και Αλμωπίας με χοράρχη τον κο Αριστοτέλη Βογιατζόγλου.
Ώρα Ώρα 20.30 Συναυλία χορωδιακής μουσικής και εγχόρδων από τον βραβευμένο Σύλλογο
Μουσικών Εκπαιδευτικών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Διευθύνει ο Δρ Αθανάσιος Τρικούπης. Θα εκτελέσουν άγνωστα έργα Θρακών και Μακεδόνων Μουσουργών.
Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019
Ώρα 07.30 Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία. Συμμετέχει η Βυζαντινή χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσης, Πέλλης και Αλμωπίας με χοράρχη τον κο Αριστοτέλη Βογιατζόγλου
Ώρα 10.30 Πολιτιστικές εκδηλώσεις με παραδοσιακά συγκροτήματα και χοροί από Συλλόγους της Ανατολικής Ρωμυλίας.
Ώρα 12:30 Θα προσφερθεί στους προσκυνητές και επισκέπτες το παραδοσιακό κουρμπάνι και θα ακολουθήσει ανατολικορωμυλιώτικο γλέντι.
Πέρας των εκδηλώσεων. Στους χορηγούς επικοινωνίας το «Ράδιο-Ένα» και η εφημερίδα «ΜΑΓΝΗΣΙΑ».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.