Στο 38ο Διεθνές Φεστιβάλ Πρέβεζας η Μικτή Δημοτική Χορωδία Αγριάς

Με μια ακόμα επιτυχημένη εμφάνιση στο δροσερό θεατράκι του Ιδρύματος Χατζηνίκου στο Χόρτο Πηλίου, την Κυριακή 30 Ιουνίου, μαζί με τη Χορτωδία,  η Μικτή Δημοτική Χορωδία Δ. Ε. Αγριάς- Δήμου Βόλου, με τον μαέστρο της κ. Νίκο Αδρασκέλα ετοιμάζει βαλίτσες και παρτιτούρες για την Πρέβεζα.

Εκεί, προσκεκλημένη της διεθνούς φήμης και πολυβραβευμένης Χορωδίας Πρέβεζας «ΑΡΜΟΝΙΑ» θα λάβει μέρος στο 38ο Διεθνές Φεστιβάλ Πρέβεζας την Παρασκευή 5 Ιουλίου.

Επίσης το Σάββατο 6 Ιουλίου θα διαγωνισθεί στον 26ο Διεθνή Διαγωνισμό Χορωδιακής Μουσικής, γεγονός πολύ σημαντικό για την Χορωδία, που πρώτη φορά θα συμμετάσχει σε διαγωνιστικό φεστιβάλ και μάλιστα διεθνές,  αλλά και μια πρόκληση και επιβράβευση των κόπων και της προσπάθειας των μελών και του μαέστρου της για υψηλότερες αποδόσεις  και στόχους της Χορωδίας Αγριάς.

Η Χορωδία Αγριάς υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση και διδασκαλία του μαέστρου της κ. Νίκου Αδρασκέλα και συνοδεία στο πιάνο της καθηγήτριας του Μουσικού Σχολείου Βόλου κ. Βασιλικής Παπακωνσταντίνου θα ερμηνεύσει κλασικές μελωδίες των συνθετών: Jean Sibelious, Antonio Vivaldi, Johann Sebastian Bach, Orlando di Lasso, Felix Mentdelssohn, Tielman Susato   και των Ελλήνων συνθετών :  Ν. Έξαρχου, Γ. Κατσαρού και Μ. Λοΐζου.

Οι χορωδοί στο Διεθνές Φεστιβάλ της Πρέβεζας θα έχουν επίσης την ευκαιρία να απολαύσουν σημαντικές Χορωδίες από το εξωτερικό και την Ελλάδα πράγμα που συντελεί στην ποιοτική καλλιέργεια των μελών της.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.