Στο «8ο Παμμακεδονικό Αντάμωμα» ο Σύλλογος Μακεδόνων Βόλου

Στις 12, 13, 14 και 15 Ιουλίου 2018 ο Σύλλογος Μακεδόνων Βόλου «Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» συμμετείχε στο 8ο Παμμακεδονικό Αντάμωμα που έγινε στη Σιταριά Φλώρινας, καταγράφοντας μια αξιόλογη παρουσία. Σαράντα πολιτιστικοί σύλλογοι απ΄όλη την Ελλάδα συγκεντρώθηκαν για να βροντοφωνάξουν και να χορέψουν υπέρ της αυτονόητης ελληνικότητας της Ιερής Μακεδονικής γης.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, «ρίγος εθνικής υπερηφάνειας με το άκουσμα του τραγουδιού «Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα».

Τα μέλη του χορευτικού μας αλλά και ένθερμοι φίλοι μας συμμετείχαν σ΄αυτή την τετραήμερη εξόρμηση, βρίσκοντας την ευκαιρία να επισκεφθούν την Καστοριά (τον Λιμναίο Οικισμό στο Δισπηλιό, την σπηλιά του Δράκου, την Παναγία Μαυριώτισσα) , να περιηγηθούν στις λίμνες των Πρεσπών, στον Αγ. Γερμανό και στο Νυμφαίο (τη Νίκειο Σχολή και το καταφύγιο της Αρκούδας «τον Αρκτούρο»). Βέβαια σημαντική ήταν και η συμμετοχή του οδηγού του πούλμαν από το πρακτορείο Τσινούδη του έμπειρου Αντώνη. Τους ευχαριστούμε όλους και υποσχόμαστε και άλλα ανταμώματα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.