Στο 9ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Δήμου Πύδνας- Κολινδρού η Μικτή Δημοτική Χορωδία Αγριάς

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Οι επόμενες εμφανίσεις της στον Βόλο

H Μικτή Δημοτική Χορωδία Δ. Ε. Αγριάς- Δήμου Βόλου, θα αναχωρήσει το Σάββατο 13 Απριλίου 2024 για την Μεθώνη του Ν. Πιερίας προκειμένου να συμμετάσχει στο «9ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Δήμου Πύδνας- Κολινδρού», που θα διεξαχθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Μεθώνης, προσκεκλημένη της Μικτής Χορωδίας Αιγινίου «Canto Olympus».

H Χορωδία, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση και διδασκαλία του μαέστρου της κ. Νίκου Αδρασκέλα, θα παρουσιάσει μια επιλογή έξι κομματιών πρωτότυπης χορωδιακής μουσικής των συνθετών Sibelius, Bach, Vivaldi, Νίκου Έξαρχου, Orlando di Lasso και Tielman Susato. Την πιανιστική συνοδεία των κομματιών έχει αναλάβει η καθηγήτρια του Μουσικού Σχολείου Βόλου Βασιλική Παπακωνσταντίνου.

Επόμενες εμφανίσεις της Χορωδίας θα είναι:

Το Σάββατο 20 Απριλίου 2024, στον Ι. Ναό Αναλήψεως Βόλου, όπου θα λάβει μέρος στο Θρησκευτικό Φεστιβάλ που διοργανώνει η Βολιώτικη Χορωδία.

Το Σάββατο 27 Απριλίου 2024, στον Ι. Ναό του Αγ. Κωνσταντίνου Βόλου, θα συμμετάσχει στην εκδήλωση που διοργανώνει η Πολυφωνική Χορωδία του Γιάννη Καρκάλα.

Γίνεται επίσης γνωστό ότι η 23η Χορωδιακή Συνάντηση, που επρόκειτο να γίνει το διήμερο 18-19/5/2024 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας,  λόγω της διεξαγωγής την ίδια μέρα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του τελικού κυπέλλου Ελλάδος αναβάλλεται για τον Νοέμβριο- ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.