Στο Café Santan την Παρασκευή η ροκ μπάντα «Marquis»

Η «Marquis»,  μια νεανική rock μπάντα έχει συστηθεί στο κοινό του Βόλου το καλοκαίρι του 2021 κάνοντας τις πρώτες τις εμφανίσεις σε φεστιβάλ και συναυλίες. Έχουν εμφανιστεί σε μουσικές σκηνές (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Πάτρα) καθώς και σε άλλες πόλεις. Από τις σημαντικές στιγμές της μπάντας είναι η εμφάνισή της στο διαγωνισμό της ΕΡΤ «Με τις μπάντες» όπου πραγματοποίησε την πρώτη τις επαγγελματική ηχογράφηση – βιντεοσκόπηση στα στούντιο ηχογραφήσεων της ΕΡΤ, και προβάλλεται στην ψηφιακή πλατφόρμα ertflix.

Επίσης, επιλέχθηκαν στις 21 μπάντες από όλη την Ελλάδα και πήραν μέρος στο Schoolwave Festival 2023 που έγινε στον Πολυχώρο Λιπασμάτων του Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας. Τα μέλη που την αποτελούν είναι ο Νίκος Ξιφάρης (τραγούδι – κιθάρα), Βαγγέλης Κουκουσέλης (μπάσο), Γιώργος Γκόμας (κιθάρα) και Χρήστος Κατσαούνης (τύμπανα).

Η «Marquis» αυτή την Παρασκευή 26 Απριλίου στις 21:30 θα εμφανιστεί live στο Café Santan, στην οδό Εργατικού Κέντρου 12 στο κέντρο του Βόλου, ξεσηκώνοντας με τις μουσικές της όσους την ακολουθήσουν.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.