Στο Ράδιο ΕΝΑ η Βολιώτισσα Βιολέτα Νταγκάλου

Η ερμηνεύτρια μίλησε για την αγάπη της για το τραγούδι και τα κοινωνικά μηνύματα που περνά μέσα απ΄ αυτό

Καλεσμένη στο Ράδιο ΕΝΑ και στην εκπομπή του Ηλία Κουτσερή βρέθηκε σήμερα Μ. Τρίτη η Βολιώτισσα τραγουδίστρια Βιολέτα Νταγκάλου η οποία πρόσφατα κυκλοφόρησε μια ιδιαίτερη διασκευή του τραγουδιού “Γιατί Πολύ Σ’ Αγάπησα” του Ορφέα Περίδη, θέλοντας να περάσει το δικό της μήνυμα κατά των αυξανόμενων φαινομένων των γυναικοκτονιών που συγκλονίζουν την κοινή γνώμη.

Η Βιολέτα Νταγκάλου μίλησε για τα παιδικά και τα μαθητικά της χρόνια, για τα τραγούδια που ερμηνεύει και γράφει, τα κοινωνικά μηνύματα που θέλει να μοιράζεται με το κοινό μέσα από τα τραγούδια και τη μουσική της.

Άλλωστε για εκείνη ένας τρόπος για να μοιραστεί όσα νιώθει και όσα σκέφτεται είναι το τραγούδι και οι μελωδίες. Η Βιολέτα αφού άνοιξε την καρδιά της, θέλησε να ευχαριστήσει το βολιώτικο κοινό για την στήριξή του και δεν δίστασε να ερμηνεύσει αγαπημένα της τραγούδια, με τη συνοδεία του συζύγου της και μουσικού Κωνσταντίνου Ταγαρούλια στην κιθάρα.

Η Βολιώτισσα ερμηνεύτρια ξεκίνησε την πορεία της το 2014 συνεργαζόμενη με τους “Stavento” στο τραγούδι “Για σένα που λατρεύω”, το οποίο απηχούσε ένα μήνυμα ενάντια στο Bullying. Το 2018, με τη δισκογραφική δουλειά της “Για μια αγάπη ζούμε”, προσπάθησε να περάσει το μήνυμα της ισότητας μέσα από τη μουσική της. Συνέχισε τον ακτιβισμό της με την κυκλοφορία του τραγουδιού “Μανούλα μου θα στείλω” το 2023, το οποίο αφορούσε στο θέμα των Τεμπών και απευθύνοντας ένα κάλεσμα προς ευαισθητοποίηση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.