Στο Ράδιο Ένα μίλησε η Φωτεινή Μπαξεβάνη για την “Κυρά της Ρω” (ηχητικό)

Απόψε στο Κινηματοθέατρο «Αχίλλειον» η παράσταση

Η θεατρική παράσταση «Η Κυρά της Ρω» του Γιάννη Σκαραγκά, σε σκηνοθεσία Σταύρου Λίτινα με την Φωτεινή Μπαξεβάνη στον ομώνυμο ρόλο έρχεται στον Βόλο στο Κινηματοθέατρο Αχίλλειον σήμερα Τρίτη 7 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση.
Η παράσταση βασίζεται στην ομώνυμη νουβέλα του βραβευμένου Γιάννη Σκαραγκά, και είναι εμπνευσμένη από τη ζωή της Δέσποινας Αχλαδιώτη, της Ελληνίδας χήρας που έγινε γνωστή ως Κυρά της Ρω από το όνομα του μικρού νησιού, στο οποίο έζησε μόνη από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο μέχρι τα βαθιά γεράματά της.
Ερμηνεία : Φωτεινή Μπαξεβάνη Κείμενο: Γιάννης Σκαραγκάς. Σκηνοθεσία / Σκηνικά / Κοστούμια: Σταύρος Λίτινας Φωτισμοί: Στέλλα Κάλτσου. Μουσική / Σχεδιασμός ήχου: Φωτεινή Μπαξεβάνη. Τα τραγούδια της παράστασης τραγουδάει η Βιολέτα Ίκαρη.
Πληροφορίες
Παράσταση: Τρίτη 7 Δεκεμβρίου, ‘Ώρα 21.00. Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση 10 ευρώ, Ταμείο 13 ευρώ. Προπώληση: Εκτυπώσεις – Αναλώσιμα Μελάνι, Δημητριάδος 257, 2421 036001. Πληροφορίες – Κρατήσεις: 2311825788, 2310842509.
Οι παραστάσεις πραγματοποιούνται σύμφωνα με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα που συστήνει το Υπουργείο Υγείας. Οι εισερχόμενοι στο χώρο πρέπει να έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης. Στους χορηγούς επικοινωνίας το «Ράδιο Ένα» και η εφημερίδα «ΜΑΓΝΗΣΙΑ’.
Η αγαπημένη ηθοποιός Φωτεινή Μπαξεβάνη , μίλησε χθες το μεσημέρι με τον Ηλία Κουτσερή, στο πολιτιστικό ένθετο του Ράδιο Ένα. Ακούστε τι είπε:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.