Στον Βόλο απόψε ο «Άμλετ» με τον Αναστάση Ροϊλό

Στο ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Μελίνα

Σε ένα σκηνικό χώρο – θεατρική μηχανή που σχεδίασε η Μικαέλα Λιακατά, όπου όλα τα τεχνολογικά μέσα της παράστασης ενσωματώνονται, [φωτιστικές πηγές, μηχανές προβολών, εφέ, ηχητικές πηγές] διαδραματίζεται η τραγωδία του Άμλετ, πρίγκηπα της Δανίας.
Το κορυφαίο έργο του Σαίξπηρ και του παγκόσμιου θεάτρου, αποκαλύπτεται σκοτεινό και αβάσταχτα επίκαιρο, με την κινησιολογική επεξεργασία της Πατρίσιας Απέργη, να τονίζει καλά κρυμμένα μυστικά της ανθρώπινης κατάστασης, τα θεατρικά κοστούμια της Βασιλικής Σύρμα να καταργούν τον χρόνο, σε μια μοναδική ατμόσφαιρα που ολοκληρώνουν η σπαρακτική μουσική του Σταύρου Γασπαράτου, οι αιχμηροί φωτισμοί του Νίκου Σωτηρόπουλου και το ευρηματικό video-art του Θωμά Παλυβού.
Ένας θίασος εξαιρετικών ηθοποιών, με επικεφαλής τον ΑναστάσηΡοϊλό στον ρόλο του Άμλετ, ερμηνεύει τους αθεράπευτα επαναλαμβανόμενους στο χρόνο χαρακτήρες των ηρώων του Σαίξπηρ. Μια παράσταση που φιλοδοξεί να εγγραφεί στη μνήμη του θεατή.Η παράσταση έρχεται στον Βόλο απόψε, στο ανοιχτό δημοτικό Θέατρο Μελινα.
Τους ρόλους ερμηνεύουν:ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΡΟΪΛΟΣ ,ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΥΡΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΘΟΔΩΡΗΣΣΚΥΦΤΟΥΛΗΣ, ΘΑΝΑΣΗΣΔΟΒΡΗΣ, ΜΑΡΟΥΣΚΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΖΕΝΗ ΚΑΖΑΚΟΥ, ΑΡΗΣ ΝΙΝΙΚΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ  
Τιμές εισιτηρίων: 17, 18 , 20, 22 € . Προπώληση: more.com | Φυσικά σημεία προπώλησης σε όλες τις πόλεις.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.