Στον Βόλο ο Μπάμπης Στόκας

στοκας βολος
Απόψε Σάββατο 13 Ιανουαρίου στο «Lab Art» και μαζί του η Βίκυ Καρατζόγλου

Ο Μπάμπης Στόκας, με τις αγαπημένες επιτυχίες των «Πυξ Λαξ» αλλά και τα νεώτερα τραγούδια του ταξιδεύει και αυτό τον χειμώνα σε όλη την Ελλάδα και μας ανταμώνει στο λιμάνι του Βόλου.

Από τους πιο αγαπημένους Έλληνες τραγουδοποιούς, με εφόδιο τη χαρακτηριστική του χροιά, συναντάει τη Βίκυ Καρατζόγλου για να μας παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα μοναδικό.
Βασισμένο τόσο στην πολύχρονη μουσική διαδρομή του Μπάμπη, όσο και σε τραγούδια από όλους τους χώρους της ελληνικής μουσικής που άφησαν ιστορία , έρχεται να μας δώσει το στίγμα των μεγάλων live που μας λείπουν.

Η Βίκυ Καρατζόγλου, μετά την αξιοσημείωτη ραδιοφωνική επιτυχία του τραγουδιού «Το Όνειρο» και λίγο πριν τη νέα δισκογραφική δουλειά της, συνεργάζεται με τον Μπάμπη Στόκα και αποκτάει ακόμη ένα εφόδιο στην καλλιτεχνική της πορεία.

Μπαλάντες και λαϊκά, τρυφερότητα και δυναμισμός, ερμηνείες και συναίσθημα, δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα ώστε το πρόγραμμα των δύο καλλιτεχνών να δημιουργήσει ένα βράδυ γεμάτο μουσικές, νοσταλγία, κέφι και διάθεση!

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00, έναρξη 22:15. Τιμές εισιτηρίων 10€ προπώληση και 12€ στο ταμείο, το βράδυ της συναυλίας.
Σημεία προπώλησης : Τηλεφωνικά στο 11876, Seven Spots (σε Βόλο και όλη την Ελλάδα), Illusion RT (Τ.Οικονομάκη & Αγ. Νικολάου, Βόλος), Κεχαίδης (28ης Οκτωβρίου 118, Βόλος), My Market, Ηλεκτρονική προπώληση μέσω viva.gr στο www.viva.gr/tickets/music/lab-art/mpampis-stokas/
Πληροφορίες / κρατήσεις: +30 242140 3454 . Ώρες τηλ. κέντρου: 10:00-21:30

www.labart.gr, #tsalapata #wherethemagichappens, more info: www.facebook.com/events/327623214403184/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.