Μια… μοναδική συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα θα απολαύσουν όσοι βρεθούν στην Πλαζ Αγ. Γεωργίου Πελασγίας, την ερχόμενη Δευτέρα 14 Αυγούστου. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση- πρόσκληση, «να ‘μαστε πάλι εδώ ξανά στον ίδιο στεναγμό… Ο Σωκράτης Μάλαμας ταξιδεύει για να συναντήσει τους φίλους του σε όλη την Ελλάδα και αυτό το καλοκαίρι!
Τον Σωκράτη Μάλαμα τον διακρίνει μία μοναδικότητα στη γραφή, την ερμηνεία, τη σύνθεση, μα πάνω από όλα την οπτική του. Είναι αποδεκτό από όλους ότι είναι μία “σχολή” μόνος του.
Με αυτήν την ξεχωριστή καλλιτεχνική ταυτότητα, που δεν εντάσσεται εύκολα σε νόρμες, παρουσίασε πρόσφατα το νέο του δίσκο με τίτλο «Κάτοπτρα».
«Τ’ ανέμου το φτερό, Με το κρασί στο αίμα, Τα κάτοπτρα» προστέθηκαν στα ήδη αγαπημένα τραγούδια και θα αναστατώσουν τον καλοκαιρινό αέρα, σε γνωστούς προορισμούς, όπου θα εμφανιστεί ο Σωκράτης μαζί με τους μουσικούς του. Σε κάθε συναυλία του Σωκράτη το πάθος συναντά την ευαισθησία, ο λυρισμός την ερμηνεία, οι φωνές ενώνονται σε γιορτή χαράς και μυσταγωγίας και ο στίχος του τραγουδιού βγαίνει αβίαστα από τα στόματα:
…με το κρασί στο αίμα μας και με καλό καιρό
ήρθαμε να ξυπνήσουμε την πόλη που κοιμάται…
Μαζί του επί σκηνής: Λαμπρινή Καρακώστα / τραγούδι, Νίκος Μαγνήσαλης / τύμπανα, Γιάννης Παπατριανταφύλλου/ κοντραμπάσο, Φώτης Σιώτας/ βιολί, βιόλα, Κυριάκος Ταπάκης/ λαούτο, μπουζούκι, Νίκος Παραουλάκης / νέυ.
Συνδιοργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος Πελασγίας / Πρωτοβουλία Νέων Πελασγίας. Προπώληση: 10 €, Ταμείο: 13 €. Σημεία προπώλησης: Σε όλα τα καταστήματα Public. Αλμυρός: Βιβλιοπωλείο Βούλγαρη, Βόλος: Tranzistor cafe, Ερμού 6. Η εκδήλωση εντάσσεται στα πλαίσια του 2ου PelasgiaEnDrasi Festival , Pelasgia En Drasi Festival. Περισσότερες πληροφορίες στο pelasgiaendrasi.gr. Στους χορηγούς επικοινωνίας το «Ράδιο- Ένα» και η εφημερίδα «ΜΑΓΝΗΣΙΑ».