Συναυλία με τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου

Την 1η Σεπτέμβρη από τον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο και την Κίνηση Νέων Σούρπης

Όταν κλείνουν οι κινηματόγραφοι, για το καλοκαίρι, γράφουν στην είσοδό τους: «Ραντεβού τον Σεπτέμβρη» Το ραντεβού αυτό για το «Σινέ Αχίλλειον» της Σούρπης άργησε πολύ! Το κινηματοθέατρο «Σινέ Αχίλλειον» σταμάτησε να λειτουργεί το 1976!
Την ύπαρξή του μας την θυμίζει η πρόσοψή του και οι διηγήσεις όσων έζησαν κάποιες από τις στιγμές του, κινηματογραφικές και θεατρικές!
Φέτος ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Σούρπης και η Κίνηση Νέων Σούρπης απευθύνουν κάλεσμα την Κυριακή 1 Σεπτέμβρη 2019 στη πλατεία Σούρπης στις 9:00 μ.μ. σε μια συναυλία με τραγούδια από τον ελληνικό κινηματογράφο με το μουσικό σχήμα: «ΤΡΕΙΣ… και ότι κατέβει». Γιώργος Αποστολόπουλος (φωνή), Αχιλλέας Μοχλούλης (πλήκτρα), Γιάννης Ακρίβος (μπουζούκι).
Το «Σινε Αχίλλειον» πριν τη συναυλία θα ανοίξει τις πόρτες του από τις 8 έως και τις 9 μ.μ. ώστε να μπορούν όσοι βρεθούν, από το χώρο της εισόδου, να ρίξουν μια ματιά στο εσωτερικό του.
Τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Σούρπης και της Κίνησης Νέων δίνουν ραντεβού την 1η Σεπτέμβρη για να θυμηθούν οι μεγαλύτεροι και να μάθουν οι νεότεροι…

Τηλέφωνα επικοινωνίας:
Πολιτιστικός Σύλλογος Σούρπης : Ντούκας Δημήτριος 6976973443
Περιστεράς Νικόλαος 6936065756
Κίνηση Νέων Σούρπης: Χριστέλου Ευγενία 6973308427