Συνεχίζεται το «Φεστιβάλ Χόρτου»

Απο παλαιότερη εκδήλωση
Ποιο το πρόγραμμα που τελεί υπό την αιγίδα του Υπ. Πολιτισμού

Το Κοινωφελές Ίδρυμα «Γιώργος Αγγελίνης – Πία Χατζηνίκου» συνεπές στο καλοκαιρινό του ραντεβού διοργανώνει για 36η χρονιά το Φεστιβάλ Χόρτου Νοτίου Πηλίου και προσκαλεί καλλιτέχνες και κοινό να συμμετάσχουν στις δράσεις που θα υλοποιηθούν. Λαμβάνοντας υπόψη τις οδηγίες του κράτους σχετικά με τη διεξαγωγή εκδηλώσεων, οι δράσεις θα περιλαμβάνουν ολιγομελή εργαστήρια και σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν στο υπαίθριο θέατρο του Ιδρύματος .
Το φετινό φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού. Παράλληλα η ημερίδα στη μνήμη της Πίας Χατζηνίκου – Αγγελίνη και το εργαστήριο Open Orchestra πραγματοποιούνται χάρις στη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα, έχει ως εξής:
Πρόγραμμα Φεστιβάλ Χόρτου 2020
8 Αυγούστου, 21:00, Υπαίθριο θέατρο Χόρτου
Συναυλία Κλασικής μουσικής από το Εργαστήρι Ορχήστρας “Open Orchestra”
9 Αυγούστου, 21:00, Υπαίθριο θέατρο Χόρτου
Προβολή Ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στη ζωή και το έργο της ιδρύτριας Πίας Χατζηνίκου – Αγγελίνη με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννησή της. Στο χώρο θα υπάρχει έκθεση από το αρχειακό υλικό του ιδρύματος ενώ 2 ώρες πριν θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με προσωπικότητες που γνώρισαν και συνδέθηκαν μαζί της.
23 Αυγούστου, 21:00, Υπαίθριο θέατρο Χόρτου
Pellegrinaggio al Levante, ένα μουσικό ταξίδι από την Σικελία στο Φανάρι με μουσικές από όλη την διαδρομή.
22 – 26 Αυγούστου
Χορωδιακό Εργαστήρι με την Μαρία Έμμα Μελιγκοπούλου
Η διακεκριμένη διεθνώς μαέστρος, με εξειδίκευση στη διεύθυνση και παιδαγωγική χορωδίας, Μαρία Έμμα Μελιγκοπούλου, θα συντονίσει το φετινό εργαστήρι χορωδίας όπου οι συμμετέχοντες, σπουδαστές διεύθυνσης, θα προετοιμάσουν έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών που θα παρουσιάσουν στο κοινό με το πέρας του εργαστηρίου.
26 Αυγούστου, 21:00, Υπαίθριο θέατρο Χόρτου
Συναυλία εργαστηρίου Διεύθυνσης Χορωδίας
5 Σεπτεμβρίου, 21:00,
Cine Recital, κινηματογραφική μουσική για τσέλο και πιάνο. Dmitri Gudimov, τσέλο – Ελένη Κουτή, πιάνο.
Για περισσότερες πληροφορίες: www.horto.net, [email protected], +30 24230 65246. Το πρόγραμμα τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού καθώς και με τη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.