Τα αστέρια τους στη Λεωφόρο της Δόξας αποκτούν Γκόλντι Χόουν και Κερτ Ράσελ

Τα δικά τους αστέρια απέκτησαν οι ηθοποιοί, Κερτ Ράσελ και Γκόλντι Χόουν, ζευγάρι στη ζωή, στη διάσημη «Λεωφόρο της Δόξας» στο Χόλιγουντ, κατά τη διάρκεια διπλής τελετής που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη.

«Σου οφείλω την υπέροχη ζωή μου» δήλωσε ο 66χρονος ηθοποιός στην Γκόλντι, σύντροφό του στη ζωή τα τελευταία 33 χρόνια, ενώ φωτογραφίζονταν δίπλα στ’ αστέρια τους, πάνω στο κόκκινο χαλί.

Το διάσημο ζευγάρι συνόδευσε στην εκδήλωση η κόρη της Γκόλντι Χόουν, η ηθοποιός Κέιτ Χάντσον, καθώς και η ηθοποιός, Ρις Γουίδερσπουν, και ο Κουέντιν Ταραντίνο, ο οποίος ήταν σκηνοθέτης του Κερτ Ράσελ σε πολλές ταινίες, μεταξύ των οποίων το γουέστερν «Οι μισητοί οκτώ».

Η Γκόλντι Χόουν, 71 ετών, ξεκίνησε την καριέρα της το 1967 και βραβεύτηκε με Όσκαρ δεύτερου γυναικείου ρόλου το 1970 για την ερμηνεία της στην ταινία «Το Λουλούδι του Κάκτου». Έκτοτε γύρισε περίπου 30 ταινίες.

Ο Κερτ Ράσελ άρχισε να παίζει σε ηλικία 10 ετών σε τηλεοπτικές σειρές, πριν αρχίσει να παίζει στον κινηματογράφο.

Η τελευταία ταινία στην οποία εμφανίζεται είναι οι «Φρουροί του Γαλαξία 2», που τώρα προβάλλεται στις αμερικανικές αίθουσες.

Κερτ και Γκόλντι πρωτοσυναντήθηκαν το 1968. Ωστόσο η γνωριμία τους άρχισε το 1984, όταν βρέθηκαν μαζί στα γυρίσματα της ταινίας «Swing Shift». Από τότε ζουν μαζί και θεωρούνται, πλέον, ένα από τα ζευγάρια του Χόλιγουντ με τη μεγαλύτερη μακροημέρευση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.