Τα βιβλία των Εκδόσεων Κλειδάριθμος βραβεύονται στα Goodreads Choice Awards 2018!

Aνακοινώθηκαν στις 4/12/2018 τα βραβεία Goodreads Choice Awards 2018 τα οποία προκύπτουν από ψηφοφορία των αναγνωστών. Ανάμεσα στους νικητήριους τίτλους υπάρχουν και 3 από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος.

Ο Stephen King κατέκτησε την πρώτη θέση σε δύο κατηγορίες: στην Mystery & Thriller, με το μυθιστόρημα The Outsider – Ο Ξένος και στην Horror με την νουβέλα Εξύψωση.

Στην κατηγορία Historical Fiction, η Kristin Hannah έλαβε την πρώτη θέση με το μυθιστόρημα Αχανής μοναξιά.

Με την επιλογή των αναγνωστών, συμφωνεί και η Amazon η oποία συμπεριέλαβε τα βιβλία Εξύψωση και Αχανής μοναξιά στο Top 20 του Amazon Editor’s Picks for the Best Books of 2018. Η Εξύψωση βρίσκεται επίσης στη λίστα με τα Best Books of the Month του Amazon.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το The Outsider θα μεταφερθεί στη μικρή οθόνη για λογαριασμό του HBΟ. Στη σειρά των 10 επεισοδίων θα πρωταγωνιστεί ο βραβευμένος με Emmy, Ben Mendelsohn ενώ την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Jason Bateman.

Τέλος, το βιβλίο Η Έλενορ Όλιφαντ είναι απολύτως καλά της Gail Honeyman συνεχίζει την ανοδική του πορεία. Κέρδισε το βραβείο Specsavers Popular Fiction Book of the Year 2018 στα National Book Awards της Μεγάλης Βρετανίας, λίγες μόνο μέρες μετά την βράβευσή του στο BAMB Readers’ Choice Award 2018, και είναι υποψήφιο στο longlist του International Dublin Literary Award 2019.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.