Ταξίδεψαν με μελωδίες και άνοιξαν μια αγκαλιά για το «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ»

Μετά την επιτυχημένη φιλανθρωπική μουσική συναυλία «Μια Αγκαλιά για το “Ε.Μ.Ε.Ι.Σ”» που έγινε για την ενίσχυση της ομώνυμης οργάνωσης που ασχολείται με τον καρκίνο του μαστού που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της Ορχήστρας Κιθαρίστων Βόλου Sempre Viva και της μαέστρου Ευαγγελίας Γούσια, σε συνεργασία με την χορωδία «ΙΩΝΙΑ», υπό τη διδασκαλία της Κορνηλίας Φραγκογιάννη με την σύμπραξη των καταξιωμένων ερμηνευτών Βασίλη Αγροκώστα, Ζωής Τζαλαβρέτα , Κασσιανής Αμυγδαλίτση, των μουσικών Φίλιππο Ρέτσιο (Κοντραμπάσο), Βασίλη Λεμονιά (Βιολοντσέλο) Βαγγέλη Μπακάλη (Κρουστά ), Δήμητρα Καραφυλλάκη (Βιολί) και Παντελή Αντωνάκη(Μπουζούκι) και την εκπαιδευτικό και αρθρογράφο Χαριτίνη Μαλισσόβα την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος & Αλμυρού, η Ορχήστρα Κιθαριστών Βόλου ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν να πραγματοποιηθεί η συναυλία και να επιτευχθούν οι στόχοι της.

Την Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος & Αλμυρού και τους εργαζόμενους σ ’αυτήν για την παραχώρηση του χώρου και την βοήθεια που προσέφεραν.
Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΣΕΛΙ, Αγιώτης Σπύρος χαράξεις, σφραγίδες, επιγραφές, Αγιώτης Α. Απόστολος εκτυπώσεις, Απόστολος Κ. Αγιώτης βιβλιοχαρτοπωλείο Γράμματα, aerografia.gr, ζαχαροπλαστείο Ζήσου, Estee Lauder Companies, Μελωτρόπιο εργαστήρι μουσικής και τέχνης, Φροντιστήρια “ΔΙΑΣΤΑΣΗ” Βόλος – Ν. Ιωνία.

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εθελοντική ομάδα Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Νομού Μαγνησίας για την συμβολή της και τους δημοσιογράφους του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου για την προβολή της φιλανθρωπικής εκδήλωσης.

Το κοινό είχε τη δυνατότητα να ταξιδέψει με μελωδίες των Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Μάνου Λοΐζου, Μίμη Πλέσσα και άλλους συνθέτες. Η ενέργεια, ο παλμός και η υψηλού επιπέδου επίδοση της ορχήστρας και της χορωδίας και ιδιαίτερα των μικρών παιδιών που συμμετείχαν και στις δύο, ωθούσε το κοινό να συμπράττει τραγουδώντας και χειροκροτώντας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.