Τελευταία παράσταση για το «Νόμιζα σε Ήξερα»

Τελευταία παράσταση για το “Νόμιζα σε Ήξερα” σήμερα Σάββατο 1 Απριλίου στις 9.15μμ στο Κινηματοθέατρο Αχίλλειο Βόλου μετά την επιτυχία των τριών πρώτων παραστάσεων από τους ΔραΠαίκτες Βόλου. Ολοκληρώνεται απόψε ο κύκλος παραστάσεων της καινούριας και κατά σειρά 13ης παραγωγής της δημοφιλούς ομάδας, η οποία πρωταγωνιστεί στα θεατρικά δρώμενα της πόλης μας τα τελευταία 5 χρόνια, κύκλος ο οποίος είναι αφιερωμένος στον Αργύρη Πανταζάρα, τον νεαρό συμπολίτη μας που έχει τιμηθεί με τον Χρυσό Σταυρό του Δημήτρη Χορν ως ο καλύτερος νέος ηθοποιός για το 2016 και για τον οποίον οι ΔραΠαίκτες την περασμένη Τρίτη υλοποίησαν Τιμητική Βραδιά με μεγάλη επιτυχία κι αθρόα προσέλευση θεατών.

Επί σκηνής για τρεις βραδιές το θεατρόφιλο κοινό της πόλης μας είχε την χαρά να απολαύσει ένα μεγαλοεκδότη, ένα ταξιτζή, μία ψυχολόγο και μία υπάλληλο Υπουργείου να εγκλωβίζονται στην πολυτελή σουίτα ενός ξενοδοχείου χτυπημένου από την κακοκαιρία και την ρεσεψιονίστ του! Τρεις φίλοι απ’ το Πανεπιστήμιο “ξανασυστήνονται” μέσα από ένα ιδιότυπο παιχνίδι στο οποίο τους προσκαλεί μια ξανθιά αιθέρια ύπαρξη και μια φωτισμένη γκουρού! Με μπόλικο χιούμορ και συγκίνηση καταδεικνύεται η μεταμόρφωση του σύγχρονου ανθρώπου από χρήστη σε έρμαιο της τεχνολογίας της επικοινωνίας και των social media, αλλά και η αποδοχή της διαφορετικότητας.

Κείμενο : Λιάνα Τάταρη, ευΆγγελος Κάβουρας
Σκηνοθετική – σκηνογραφική – βιντεοηχητική επιμέλεια & Coaching ηθοποιών: ευΆγγελος Κάβουρας
Ενδυματολογία: Έφη Αντωνίου με ρούχα από το Las Cosas (Ογλ 8)
Μακιγιάζ : Σοφία Καλφοπούλου
Τραγούδι Σύνθεση Στίχοι: Πάρης Ζίκος
Φωνητικά: Μαρία Καργαδούρη
Μουσικοί : Κων/νος Γράβος, Γιώργος Λεβέντης, Νίκος Τσιακαλέας, Σταμάτης Φουσέκης
Αφίσα : Ηλίας Κανέλης
Φωτισμοί – Ήχοι – Spots – Videoart : Zk Recording Studio
Φωτογράφηση – Μαγνητοσκόπηση : Φίλιππος Ραφτόπουλος
Βοηθοί: Άννα Γαϊτανά, Νίκη Μανιάκη, Ευαγγελία Λούμπρινου
Σκηνικά: έπιπλα Αφοι Δημ.Τελώνη (3ο χλμ Βόλου Λάρισας)
Φωνές : Αποστόλης Ραφτόπουλος, Σπύρος Μακρυγιάννης, Ιωάννα Ριζινού, Narcis Madalin
Παραγωγή : ΔραΠαίκτες Βόλου
Παίζουν: Απόστολος Τζιαχρής, Λένα Μπακίρη, Πάρης Ζίκος, Ήρα Σκορδή, Σπυριδούλα Κοπάνου, Δήμητρα Ριζινού, Διαμαντούλα Χατζηαντωνίου, Λιάνα Τάταρη, Αλέκα Παπαδημητρίου

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.