Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΠΕ Μαγνησίας «Πρόταση Ζωής» σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Πρόληψης και Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών -26 Ιουνίου- διοργανώνει δωρεάν θεατρική παράσταση για όλους τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων της ΠΕ Μαγνησίας.
Πρόκειται για την παράσταση με τίτλο «Το παραμύθι της Ανάσας», από τη θεατρική ομάδα «Καρυδότσουφλο» βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της πνευμονολόγου Δήμητρας Μπουσίου, από την Ελληνοεκδοτική, η οποία αποτελεί μέρος του προγράμματος πρόληψης του καπνίσματος «Πάρε Ανάσα» της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, το οποίο έχει την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας.
Η παράσταση πρόκειται να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 2 Ιουνίου, στις 10:30 το πρωί στο αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού στην οδό Κ. Καρτάλη- Ανθ. Γαζή.
Θεατρική παράσταση για μαθητές του Δημοτικού στον Βόλο
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

































