Θεατρική βραδιά με τον Θ. Κοροβίνη και τον Δημ. Πιατά στις Σταγιάτες

Το Σάββατο, 8 Αυγούστου στις 9 το βράδυ

Το Σάββατο, 8 Αυγούστου, στις 9 το βράδυ, θα παρουσιαστεί στην κεντρική πλατεία των Σταγιατών σε μορφή θεατρικού αναλογίου το έργο του Θωμά Κοροβίνη «ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ!».
Πρόκειται για μονόπρακτο σε διαλογική φόρμα που διαπραγματεύεται την καθημερινή, άμεση πρόσληψη του θανάτου σε οποιαδήποτε μορφή του.
Δύο φίλοι ξετυλίγουν τις σκέψεις τους, και εκθέτουν τις αντιλήψεις, τους φόβους, τις αγωνίες, τις προκαταλήψεις και τις υπερβάσεις τους γύρω απ’ το θέμα-ταμπού του θανάτου επιχειρώντας να εξαντλήσουν μέσα από τις συμφωνίες και τις συγκρούσεις τους όλη τη γκάμα των αποχρώσεων της αντιμετώπισης αυτής της νομοτέλειας από την εκδοχή της παραμυθητικής μεταφυσικής μέχρι τον κυνικό ρεαλισμό και τον περιγελασμό του.
Παίρνουν μέρος ο ηθοποιός Δημήτρης Πιατάς και ο Θωμάς Κοροβίνης. Κατά την διάρκεια του δρώμενου θα ακουστούν μερικά από τα πιο εμβληματικά λαϊκά τραγούδια σημαντικών συνθετών σχετικά με το θέμα. Συνοδεύει ορχήστρα λαϊκής μουσικής. Παίρνουν μέρος οι μουσικοί : Κώστας Φωστηρόπουλος, ακορντεόν, Μανώλης Μπάσης μπουζούκι και Γιώργος Βαρτσάκης κιθάρα.