Θεατρικό Ηλιοστάσιο στο Θέατρο Αλώνι Πηλίου

Κάθε χρόνο στις 21 Ιουνίου παρουσιάζεται το Θεατρικό Ηλιοστάσιο στη γιορτή – θεσμό για το Θέατρο Αλώνι την ημέρα του θερινού Ηλιοστασίου καθώς και της ευρωπαϊκής μουσικής.

Αυτό το καλοκαίρι αποτελεί σημαντική στιγμή για το Θέατρο Αλώνι μιας και μόλις ολοκληρώθηκε από την Περιφέρεια το πολύ σημαντικό έργο της ολοκλήρωσης των κερκίδων.

Πρόκειται για αρχαιοελληνικού τύπου θέατρο μοναδικής ακουστικής και θέας γνωστό με την ονομασία Μικρή Επίδαυρος του Πηλίου όπου κάθε χρόνο φιλοξενεί ποιοτικό και προσεγμένο πρόγραμμα με αρχαίο δράμα, μουσική, θέατρο, φεστιβάλ πιάνου κ.α

Όπως κάθε χρόνο έτσι κι φέτος οι φίλοι του θεάτρου Αλώνι με ελεύθερη είσοδο,  συγκεντρώνονται για ενημέρωση του καλοκαιρινού προγράμματος.

Σε αυτό το κλίμα μεταξύ εξαίσιας μουσικής παραδοσιακής και τοπικών εδεσμάτων και ποτών που προσφέρουν οι φίλες και οι φίλοι του θεάτρου δημιουργείται μια ιδιαίτερη βραδιά.

Μουσικοί: Γιώργος Δεληγιάννης κλαρίνο και γκάιντα – Αποστόλης Κουνής-τραγούδι, κιθάρα / Ρήγας Μακρόπουλος βιολί /Σπύρος Καβαλιεράτος φωνή- κρουστά, Κωνσταντίνος Αρνής- Νέϋ, κρουστά, επιμέλεια ήχου.

 

Παρασκευή 21 Ιουνίου στις 20:00

Είσοδος ελεύθερη

Πληροφορίες Γ. Τριανταφύλλου 6973339142

theatroaloni.gr

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.