Τι ετοιμάζουν οι εκδόσεις «Διόπτρα»

Ο Οκτώβριος στη «Διόπτρα» θα είναι γεμάτος βιβλία και εκδηλώσεις.

Όπως αναφέρεται από την εκδοτική εταιρεία, «καθώς σας αρέσουν οι ιστορίες μυστηρίου, αλλά και οι συγγραφείς που ενορχηστρώνουν τέλεια εγκλήματα, θα έχουμε την τύχη στις 24 Νοεμβρίου να γνωρίσουμε από κοντά τον πολυβραβευμένο Σκανδιναβό Jorn Lier Horst. Το βιβλίο του «Έγκλημα στα Φιόρδ» μας προβληματίζει ευχάριστα με έναν από τους πιο δύσκολους γρίφους για τη νορβηγική αστυνομία.

Ο Ηρακλής Πουαρό επιστρέφει! Ο πιο διάσημος ντετέκτιβ όλων των εποχών αναλαμβάνει να εξιχνιάσει ένα νέο έξυπνο, ατμοσφαιρικό και απολαυστικό μυστήριο από τη συγγραφέα του «Έγκλημα με υπογραφή» που έγινε αμέσως best seller.

Με την έκδοση του πολύ πετυχημένου «13 Μέρες» η V.M. Giambanco έβαλε τον εαυτό της στον χάρτη της αστυνομικής λογοτεχνίας και έθεσε τις βάσεις για μια από τις δυναμικότερες σειρές των τελευταίων χρόνων. Στο νέο της βιβλίο «Βαθύ Σκοτάδι» επιστρέφουν στοιχεία της ιστορίας που είχαν αποτυπωθεί στο πρώτο βιβλίο και είχαν κεντρίσει την περιέργεια των αναγνωστών.

Καθώς η εποχή προδιαθέτει την επιστροφή των αναγνωστών σε κλασικά, δοκιμασμένα βιβλία, στο «Να έχεις ή να είσαι;» ο Έριχ Φρομ με δεξιότητα αναλύει τις σκέψεις του ωθώντας την ανθρωπότητα σε μια ψυχολογική επανάσταση: να αντισταθμίσουμε την αγχωτική ζωή που απορρέει από το «έχειν» σε μια πιο αυθεντική ζωή που απορρέει από το «είναι».

Στην ελληνική πεζογραφία, καλωσορίζουμε την καταξιωμένη Ιωάννα Νοταρά με το νέο της βιβλίο «Πριν Χαράξει». Το θέμα του βιβλίου, η πένα της συγγραφέως και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ηρωίδα, συνθέτουν μια εξαιρετική ιστορία που δεν θα αφήσει ασυγκίνητη καμία αναγνώστρια. Τα πολύ δυνατά διλήμματα που περιγράφονται, θα φανούν ιδιαίτερα γνώριμα και οικεία.

Επίσης στην ελληνική πεζογραφία, έχουμε την πλήρως αναθεωρημένη επανέκδοση του πρώτου μυθιστορήματος του Κώστα Κρομμύδα, «Η ζωή που έλειπε».

Για τους μικρούς μας φίλους που μας αρέσει να μαθαίνουν ανακαλύπτοντας λέξεις και ζώα, έχουμε δύο βιβλία με παραθυράκια που ανοιγοκλείνουν και θα κεντρίσουν την περιέργεια του παιδιού σας. Εγγύηση για ατελείωτες ώρες διασκέδασης και δημιουργίας.

Και από τις εκδόσεις Elxis, έχουμε τη νέα συγγραφέα Sarah MacLean που μας αφηγείται την ιστορία ενός «Εξόριστου αριστοκράτη».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.