Τιμητικό αφιέρωμα στο Ν. Μπαζιάνα απ΄τον Σύλλογο Σοφαδιτών

bty
«Αποικίες ονείρων παντού εγκατέσπειρε η καρδία μου…»

Ενάμιση, περίπου, χρόνο μετά την απώλεια του Νίκου Μπαζιάνα, ο Σύλλογος Σοφαδιτών Ν. Μαγνησίας διοργανώνει τιμητική εκδήλωση – αφιέρωμα στο πολύτιμο έργο του, για να το θυμηθούν οι μεγαλύτεροι και να το γνωρίσουν οι νεότεροι.
Με συνεργάτες τους καταξιωμένους στη συνείδηση του βολιώτικου κοινού φορείς πολιτισμού, οι Σοφαδίτες Μαγνησίας αποφάσισαν να οργανώσουν το αφιέρωμα αυτό στον άξιο συμπατριώτη τους, για να τον τιμήσουν όλοι μαζί για την προσφορά του στους Σοφαδίτες, στην πόλη του Βόλου αλλά και στη χώρα ολόκληρη: Η Μαγνήτων Κιβωτός για τη διάσωση του πολιτιστικού αποθέματος, η Εταιρεία Θεσσαλικών Ερευνών, το Κέντρο Βιβλίου Μαγνησιωτών Συγγραφέων (ΚΕ.ΒΙ.ΜΑ.ΣΥ.) πρόθυμα δέχθηκαν το κάλεσμά τους για συνδιοργάνωση αυτής της εκδήλωσης. Το ίδιο και ο Μορφωτικός Σύλλογος Σοφάδων με τη στήριξη του Δήμου Σοφάδων, καθώς και ο Όμιλος Ερευνών Πηλίου, που θα πλαισιώσουν την εκδήλωση με μουσικοχορευτικό πρόγραμμα.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα, 21/10/2019, ώρα 7.00 μ. μ., στο Δημοτικό Θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Ν. Ιωνίας. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.