Την Παρασκευή η κηδεία του Χάρρυ Κλυνν

Την Παρασκευή 25 Μαΐου, στις 12 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος (Μητρόπολη Καλαμαριάς) θα πραγματοποιηθεί η εξόδιος ακολουθία του Χάρρυ Κλυνν. Ο ενταφιασμός θα γίνει στο κοιμητήριο Καλαμαριάς.

Η σκηνοθέτις Μαρίνα Δανέζη, νύφη του Χάρρυ Κλυνν, με ανάρτησή της στο Facebook εκφράζει την επιθυμία της οικογένειας για την κηδεία του αγαπημένου καλλιτέχνη.

Η ανάρτηση

Η εξόδιος ακολουθία του πολυαγαπημένου μας Βασίλη Τριανταφυλλίδη (Χάρρυ Κλυνν) θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Μαΐου στις 12.00 στον Ιερο Ναό Μεταμορφωσεως του Σωτήρος (μητρόπολη Καλαμαριας). Ο ενταφιασμός θα γίνει στο κοιμητήριο Καλαμαριας.

Αντί στεφάνων, η οικογένεια επιθυμεί δωρεές στα «παιδικά χωριά sos Ελλαδος» Alpha Bank Iban: GR 6501 4084 608460 0200 2000170 Πληροφορίες για τα παιδικά χωριά : κ Νικολέττα Μπερμπερογλου 2310226644

Ο δημοφιλής κωμικός και σατιρικός ηθοποιός Βασίλης Τριανταφυλλίδης, ευρύτερα γνωστός με το καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο Χάρρυ Κλυνν, πέθανε σε ηλικία 78 ετών, δύο χρόνια μετά τον θάνατο του αγαπημένου του γιου, του σκηνοθέτη Νίκου Τριανταφυλλίδη. Σύμφωνα με τον ίδιο, όπως είχε εξομολογηθεί σε παλιότερη συνέντευξή του, έμπνευση για το ψευδώνυμό τουυπήρξε ο χαρακτήρας Dirty Harry του Κλιντ Ίστγουντ, ο «Βρώμικος Χάρι» που εμφανίστηκε στο σινεμά το 1971, με τις περιπέτειες του επιθεωρητή Κάλαχαν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.