Το 22ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Θρησκευτικής Μουσικής Βόλου

Διοργανώνει η Βολιώτικη Χορωδία, υπό την αιγίδα της Μητροπόλεως Δημητριάδος

Το Χορωδιακό Φεστιβάλ Θρησκευτικής Μουσικής Βόλου, ένας θεσμός Πολιτισμού που ξεκίνησε το 1988 και καθιερώθηκε ως πανελλήνιας εμβέλειας στα χρόνια που μεσολάβησαν, πρόκειται να πραγματοποιηθεί και φέτος στην πόλη μας τρεις εβδομάδες πριν από το Άγιον Πάσχα, όπως και τις προηγούμενες φορές.

Το 22ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Θρησκευτικής Μουσικής Βόλου, που διοργανώνεται από την Βολιώτικη Χορωδία υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος & Αλμυρού, θα διεξαχθεί το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018, στον Ι.Ν. Αναλήψεως του Χριστού, ώρα 19:00, με συμμετέχουσες την Δημοτική Χορωδία Λιτοχώρου “Ιωάννης Σακελλαρίδης”, την Χορωδία Λαυρίου, την Χορωδία του Συλλόγου Μουσικής και Πολιτιστικής Δημιουργίας «Ηδύλη» Σάμου, τον Βυζαντινό Χορό του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Ι.Μ. Δημητριάδος “Όσιος Ιωάννης ο Κουκουζέλης”, και την Βολιώτικη Χορωδία και το Παιδικό της Τμήμα.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση της εκδήλωσης έχει η Μαέστρος της Βολιώτικης Χορωδίας κυρία Στάσα Τζάλλα. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Είναι επιθυμητή η προσφορά τροφίμων για το Σπίτι Γαλήνης του Ιερού Ναού.
Την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018, στον Ι.Ν. Αναλήψεως του Χριστού, η Βολιώτικη Χορωδία θα ψάλει στην Θεία Λειτουργία, σε χορωδιακή προσαρμογή Θεοδώρου Παπακωνσταντίνου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.