Το 6ο Πολιτιστικό Πανόραμα του Συνδέσμου Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου στη Θεσσαλονίκη

Με διεθνείς συμμετοχές, προγραμματίζεται την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου και το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου

Το 6ο Πολιτιστικό Πανόραμα του Συνδέσμου Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου στη Θεσσαλονίκη με διεθνείς συμμετοχές, προγραμματίζεται την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου και το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023, στην αίθουσα τέχνης της Φ.Α.Α.Θ. (Αγίας Σοφίας 38, κέντρο πόλης). Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό για να την παρακολουθήσει. Ενεργή συμμετοχή μπορούν να δηλώσουν λογοτέχνες, ποιητές, συγγραφείς, ζωγράφοι, καλλιτέχνες με επάρκεια στην Ελληνική ή και Αγγλική γλώσσα. Οι δηλώσεις συμμετοχής – η εγγραφή και η καταβολή των τελών συμμετοχής αναμένονται έως 1.11.2023 ακολουθώντας τις οδηγίες και συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής που επισυνάπτεται, αποστέλλοντας πλήρως όλα τα προαπαιτούμενα με email στο info@cultural-association.org, είτε με ταχυδρομείο στη διεύθυνση “Σύνδεσμος Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου, Στυλιανού Γονατά 4, 1ος όροφος, 54621 Θεσσαλονίκη, Ελλάδα”. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί υπέρ αγαθοεργίας.

Το φετινό διήμερο περιλαμβάνει:

Express & Impress! Book Presentation Contest 2023. Διαγωνισμός δυναμικής παρουσίασης βιβλίου σε 5′ με ευφάνταστο / ξεχωριστό τρόπο. Έπαθλο: μία έντυπη έκδοση με συγγραφικό πόνημα του βραβευθέντα.
Έκθεση βιβλίων συγγραφέων.
Συνοπτικές Παρουσιάσεις βιβλίων (έντυπα, eBooks, Audiobooks, VideoBooks).
Βραβεύσεις διακριθέντων λογοτεχνικών διαγωνισμών ΣΠΕΚ
Απονομή Βραβείου Λογοτέχνη για το Σύνολο του Έργου του
Απονομή Βραβείου Ανθρωπισμού
Έκθεση έργων ζωγραφικής, παρουσίαση των έργων στο κοινό και απευθείας διάθεση αυτών από τους ίδιους τους καλλιτέχνες
Τιμητικές διακρίσεις σε προσωπικότητες – Νέα Επίτιμα Μέλη
Καλωσόρισμα νέων μελών ΣΠΕΚ
Συνεντεύξεις, Αφιερώματα, Εκπομπές
Δράση “Ένας Συγγραφέας στην Τάξη μου”
Networking workshops
Θεματικές επισκέψεις πολιτισμού
Συναυλία “Σύγχρονα Μελοποιημένα”
Snacks, Catering, Αναμνηστικά Δώρα

Το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης θα ανακοινωθεί το δεύτερο δεκαπενθήμερο Νοεμβρίου 2023. Βεβαιώσεις συμμετοχής θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες. Τιμητικές Διακρίσεις στους διακριθέντες και Βραβεία στους Βραβευθέντες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τους διοργανωτές είτε με email στο mailbox: info@cultural-association.org, είτε τηλεφωνικώς από Δευτέρα έως και Παρασκευή μεταξύ 9:30-17:00 στον τηλεφωνικό αριθμό (0030) 2310313143.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.