«Το Κουνούπι »: Θεατρικό έργο της Ζέτης Φίτσιου

Από τις εκδόσεις "BookLab"

Οι εκδόσεις BookLab κυκλοφορούν το θεατρικό έργο σε συγγραφή της Ζέτης Φίτσιου, «το Κουνούπι». Πρόκειται για τη ραδιοφωνική ηχητική θεατρική παράσταση που σημείωσε μια άκρως επιτυχημένη πορεία με πρωταγωνιστές τους Μυρτώ Αλικάκη και Αντώνη Ψαρρά στο www.iroes.art.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται και η υπόθεση του έργου όπου σε ένα δωμάτιο, που έχει μείνει κλειστό εδώ και καιρό, ένα ζευγάρι κοιμάται σε έναν συνεχόμενο ύπνο. Ξαφνικά ένας παράξενος θόρυβος τους ξυπνά ταράζοντας την ησυχία τους. Τρομάζουν καθώς δεν αναγνωρίζουν τι προκαλεί τον ήχο. Μόλις όμως καταλάβουν ότι είναι απλώς ένα κουνούπι, παίρνουν το πάνω χέρι και προσπαθούν να το εξαφανίσουν. Όμως το κουνούπι αντεπιτίθεται με τον χειρότερο τρόπο, αναγκάζοντάς τους να σηκωθούν επιτέλους από το κρεβάτι και να ξυπνήσουν μια και καλή από τον αδιάκοπο ύπνο τους.

Σημειώνεται οτι το συμβολικό αυτό έργο, μέσα από το μαύρο του χιούμορ, φέρνει μπροστά μας το θέμα της αφύπνισης του ανθρώπου, που εγκλωβισμένος στα στενά όρια της καθημερινότητας ξεχνά ακόμα και να ξυπνήσει.

Με αυτό το επίκαιρο ψυχαγωγικό έργο και με το αγαπημένο της όχημα του «λογικού παραλόγου», η Ζέτη Φίτσιου συνεχίζει να μας προσφέρει ένα πρόσφορο έδαφος για ενδοσκόπηση και προβληματισμό πάνω στην εμπειρία της σύγχρονης ζωής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.