«Το Παραμύθι Χωρίς Όνομα» απ΄το Μουσικό Σχολείο Βόλου

Τη Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018 και ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου Βόλου οι μαθητές του Γ1 Γυμνασίου θα παρουσιάσουν τη θεατρική παράσταση με τίτλο «Το Παραμύθι Χωρίς Όνομα» του Ιάκωβου Καμπανέλλη.

Το θεατρικό έργο «Το Παραμύθι Χωρίς Όνομα» του Ιάκωβου Καμπανέλλη αποτελεί διασκευή του γνωστού ομώνυμου αφηγήματος της Πηνελόπης Δέλτα. Ο συγγραφέας έγραψε το έργο την περίοδο 1958-59, κρατώντας τη δράση και τα πρόσωπα του αφηγήματος, το διασκεύασε ελεύθερα, το διεύρυνε, το προσάρμοσε στην εποχή του και του έδωσε τους δικούς του στόχους και τους δικούς του υπαινιγμούς.

Στην παράσταση ακούγονται τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι από τον ομώνυμο δίσκο.

Οι θεατρικοί ρόλοι διδάχτηκαν στο μάθημα της Θεατρολογίας και η θεατρική παράσταση εντάχθηκε στο ευρύτερο πλαίσιο ομώνυμου Πολιτιστικού Εκπαιδευτικού Προγράμματος.

Υπεύθυνες καθηγήτριες του Πολιτιστικού Προγράμματος η φιλόλογος Κάτια Κολλάτου (σκηνοθεσία, διδασκαλία ρόλων) και οι καθηγήτριες μουσικής Αντωνίου Θεοδότα και Λουκίδου Δέσποινα (επιμέλεια μουσικής – μεταγραφή). Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.