Το πρόγραμμα των προβολών στην Εξωραϊστική

Πολλές είναι και αυτό τον μήνα οι προβολές στον θερινό κινηματογράφο Εξωραϊστική για μεγάλους και για μικρούς.

Ειδικότερα, το πρόγραμμα των προβολών είναι το εξής:

 

ΣΜΥΡΝΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 1/7 έως Τετάρτη 6/7

ΩΡΑ: 21:30 (εκτός Δευτέρας)

Σκηνοθεσία:ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΚΗΣ

Σενάριο: ΜΙΜΗ ΝΤΕΝΙΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ MARTIN SHERMAN

Ηθοποιοί: ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΓΛΟΥ, ΝΤΙΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ, ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΚΟΥΡΗΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΟΥ, ΚΡΑΤΕΡΟΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ, ΜΙΜΗ ΝΤΕΝΙΣΗ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΝΤΟΥΣΗ, ΤΑΜΙΛΛΑ ΚΟΥΛΙΕΒΑ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ, ΕΦΗ ΓΟΥΣΗ, ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΡΤΙΔΗΣ, ΝΕΔΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ, ΔΑΦΝΗ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ, BURAK HAKKI, ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΓΓΛΕΖΟΣ, DANIEL CROSSLEY, FOTINA PAPATHEODOROU, NATHAN THOMAS, OZDEMIR CIFTCIOGLU, DUNCAN SKINNER

Διάρκεια: 120 λεπτά

Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑ

H Φιλιώ Μπαλτατζή, μία ηλικιωμένη Ελληνοαμερικανίδα, σπεύδει στη Μυτιλήνη με την εγγονή της, για να συμπαρασταθεί στους Σύριους πρόσφυγες. Κανείς δεν ξέρει την καταγωγή της, κανείς δεν ξέρει ότι η Σμυρνιά γιαγιά της βρέθηκε κάποτε στο ίδιο νησί κατατρεγμένη και προσφυγοπούλα. Το τεφτεράκι με τις συνταγές της συνονόματης γιαγιάς ξετυλίγει την πολυτάραχη ιστορία της κοσμοπολίτικης οικογένειας Μπαλτατζή, όπως διαμορφώνεται από τις τραγικές διεθνείς εξελίξεις που καθόρισαν τη μοίρα ολόκληρων λαών. Διαφορετικές γενιές γυναικών της ίδιας οικογένειας ενώνονται στον χώρο και τον χρόνο, μέσα από τα νήματα της ιστορίας. Παρόν και παρελθόν γίνονται ένα.

 

ΑΡΙΕΛ Η ΜΙΚΡΗ ΓΟΡΓΟΝΑ – ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ :

Τετάρτη 6 Ιουλίου

ΩΡΑ : 19.45

ΣΚΗΝΙΚΑ- ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΑ: Μαρίνα Κουγκάι

ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: Έφη Φωκά

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ: Γιώργος Ζελίνης

ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ : Ζωή Γρηγοριαδου

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΥΗ: Θανάσης Λιούνης

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γεώργιος Γρηγοριάδης

ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ:

Βασιλική Βλασοπούλου , Ειρήνη Κοτζάσοβα , Γιάννης Κωστάρας, Πάτρικ

Τοχουμίδης , Ιωάννα Προσμύτη και ο Ιωάννης Σιγάλας.

Το θέατρο Δελφινάκι από την αρχή της διαδρομής του, που ξεκίνησε πριν από 32 χρόνια, παραμένει αφοσιωμένο στο κλασικό παραμύθι. Ο λόγος είναι προφανής. Η δυναμική αυτών των παραμυθιών που μεγάλωσαν τόσες γενιές είναι τεράστια και οι συμβολισμοί τους αμέτρητοι. Φέτος έχουμε την χαρά να παρουσιάζουμε ένα από τα κορυφαία και πιο γνωστά παραμύθια του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν « Η Μικρή Γοργόνα » σε θεατρική διασκευή Θανάση Λιούνη. Ένα κλασσικό παραμύθι για παιδιά , όπου μέσα από την δράση, τις διάφορες κωμικές καταστάσεις , τη μουσική, τα τραγούδια και με όλο το σκηνικό διάκοσμο βγαίνει όλη εκείνη η ομορφιά των αισθημάτων που γεννά ένα παραμύθι. Δουλέψαμε σε αυτόν τον σπουδαίο μύθο με κέφι και μεράκι και είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που θα τον μοιραστούμε μαζί σας.

  

LIGHTYEAR 

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 7/7 και Σάββατο  16/7

ΩΡΑ :21.00

Σκηνοθεσία:Angus MacLane

Σενάριο:Jason Headley

Ηθοποιοί:ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, Ανδρέας Ρήγας, Ορφέας Αυγουστίδης, Ξένια Ντάνια, Τέτα Κωνσταντά, Μαρία Πλακίδη, Jerome Kaluta, Βασίλης Παπαστάθης, Άγγελος Λιάγκος, Κωνσταντίνος Κλαυδιανός

Διάρκεια:105 λεπτά

Είδος ταινίας:ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

Καταλληλόλητα ταινίας:ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

Το διαστημικό ταξίδι του θρυλικού αστροναύτη Μπαζ Λάιτγιαρ με το πολυπληθές πλήρωμά του καταλήγει, από δικό του σφάλμα, με το διαστημόπλοιό τους καθηλωμένο σε έναν αφιλόξενο πλανήτη. Όσο τα χρόνια περνάνε, ο Μπαζ αναζητά έναν τρόπο να διορθώσει το λάθος του. Όμως, ο χρόνος περνάει για τον καθένα διαφορετικά…

Trailerhttps://www.youtube.com/watch?v=xUzyK8LTJ90

 

ΟΥΠΣ! Ο ΝΩΕ ΞΑΝΑΕΦΥΓΕ

ΠΡΟΒΟΛΕΣ :

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8/7 ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/7 

ΩΡΑ : 21.00

Director: Τόμπι Γκένκελ, Σον ΜακΚόρμακ

Writers: Ρίτσαρντ Κονρόι, Μαρκ Χόντκινσον

Η περιπέτεια συνεχίζεται με τα αξιαγάπητα ζωάκια να διευρύνουν την ανορθόδοξη οικογένειά τους και να ανακαλύπτουν ακόμη περισσότερα για τον κόσμο γύρω τους, σε μια ακόμη ξεκαρδιστική ταινία για όλη την οικογένεια.

 

Trailer : https://www.youtube.com/watch?v=SgOMNEF1BwI

 

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΛΙΟ ΓΚΡΑΝΤΕ

ΠΡΟΒΟΛΕΣ :    

Σάββατο 9/7, Κυριακή 10/7  και Τρίτη 12/7 ΩΡΑ : 21.30

Δευτέρα 11/7 ΩΡΑ : 21.45

Σκηνοθεσία: Σόφι Χάιντ

Σενάριο: Κέιτι Μπραντ

Πρωταγωνιστούν: Έμα Τόμσον, Ντάριλ ΜακΚόρμακ

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Μπράιαν Μέισον

Διάρκεια:1 ώρα και37λεπτά

Η αφοπλιστική ΈμαΤόμσον (Λογική και Ευαισθησία) αναλαμβάνει έναν ακόμα απαιτητικό ρόλο στη μέχρι τώρα σαρωτική καριέρα της και πρωταγωνιστεί με τον Ντάριλ ΜακΚόρμακ(The Wheel of Time) σε μία απολαυστική, αστεία και συγκινητική ταινία για τη σεξουαλικότητα και τα στερεότυπα που μας παγιδεύουν. Οι κεντημένοι διάλογοι που εκτυλίσσονται σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου ανάμεσα στους δύο χαρακτήρες είναι μία τολμηρή, σύγχρονη και απελευθερωτική εξερεύνηση των ανθρώπινων σχέσεων πέρα από τα συνηθισμένα. Η χημεία των δύο πρωταγωνιστών συνεισφέρει καταλυτικά στις εξαιρετικές ερμηνείες και απογειώνει τις διακυμάνσεις και αποχρώσεις του εξαιρετικού σεναρίου.

Trailer : https://www.youtube.com/watch?v=Qc8JZ1yNPpQ

 ΠΙΝΟΚΙΟ – ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ :

ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ ΩΡΑ : 20.00

 

Σκηνοθεσία : ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΗΣ

Σκηνικά : ΝΙΚΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ

Δημόσιες Σχέσεις : ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ

Σχεδιασμός Φωτισμών : ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΥ

Γραφιστικά : ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ

Διασκευή : ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΗΣ

Η πασίγνωστη ιστορία του Πινόκιο. Σε μια θεατρική μεταφορά από το Μικρό Θέατρο Λάρισας. Ο Πινόκιο είναι ο ήρωας που αντιπροσωπεύει όλους τους ανθρώπους. Από την ελεύθερη βούληση και την ανεξαρτησία που του χαρίζεται, καλείται να αποδείξει πως τίποτα δεν κερδίζεται χωρίς κόπο. Μέσα από τις διάφορες προκλήσεις που συναντά στον δρόμο του, ο μικρός μας φίλος, πρέπει να καταφέρει να κερδίσει το στοίχημα της ζωής. Οι αστείες καταστάσεις και οι περιπέτειες στην καθημερινότητα του, τον οδηγούν στην απόδειξη πως μόνο με απόλυτη εσωτερική δύναμη γίνονται όλα πραγματικότητα.

 

 

Πληροφορίες για όλο το πρόγραμμα και τις ώρες προβολών στο:

www.victoria-cinema.gr

 

Ηλεκτρονικά εισιτήρια στο:

https://www.viva.gr/tickets/cinema/cine-victoria-eksoraistiki/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.