Το πρόγραμμα των προβολών στην Εξωραϊστική

Συνεχίζεται με πολλές ταινίες το πρόγραμμα των προβολών στη Εξωραϊστική.

Ειδικότερα, οι θεατές μπορούν να απολαύσουν από τις 8 έως τις 14 Ιουνίου τις εξής ταινίες, αλλά και παιδικές παραστάσεις:

 Ευτυχισμένοι μαζί – What’s Love got to do with it 

Πέμπτη 8/6 έως Κυριακή 11/6 στις 21:30* (*εκτός από Παρασκευή 9/6)

Παρασκευή 9/6 στις 22:15

Σκηνοθεσία: Shekhar Kapur

Ηθοποιοί: Lily James, Shazad Latif, Emma Thompson, Sajal Aly, Shabana Azmi, Asim Chaudhry

Διάρκεια: 90 λεπτά

Πως βρίσκει κανείς την παντοτινή αγάπη στις μέρες μας; Για την Zoe, η απάντηση βρίσκεται στις εφαρμογές γνωριμιών που για την ώρα της έχουν προσφέρει μόνο γνωριμίες με …ακατάλληλους άντρες, πράγμα που εξοργίζει την εκκεντρική μητέρα της. Αντίθετα o παιδικός της φίλος και γείτονας Kaz, πιστεύει ότι η απάντηση για αυτόν βρίσκεται στο παράδειγμα των γονιών του, και αναζητά σύντροφο μέσω προξενιού. Έτσι γνωρίζει μια όμορφη και έξυπνη κοπέλα και αποφασίζει να τη παντρευτεί. Αλλά ποιος παντρεύεται με προξενιό στις μέρες μας; Για την Zoe η απόφαση του φίλου της είναι αδιανόητη!

 

Ο Καραγκιόζης στην κιβωτό του Νώε – Θέατρο Σκιών

Παρασκευή 9/6 στις 20:30

Διάρκεια: 90 λεπτά

Η θεατρική παράσταση “Ο Καραγκιόζης στην Κιβωτό του Νώε” με πρωταγωνιστή το γνωστό ηθοποιό Θανάση Βισκαδουράκη και το

Θέατρο Σκιών της Οικογένειας Σπυρόπουλο.

Ένας σύγχρονος Νώε, υπό την καθοδήγηση του Θεού, θα συναντηθεί με τον Καραγκιόζη και την οικογένειά του, για να κατασκευάσουν όλοι μαζί μια Κιβωτό. Τα ζώα όλου του κόσμου, που θα καταφθάσουν εκεί για να γλυτώσουν από τον κατακλυσμό, έχουν να μας δώσουν κι από ένα μάθημα ζωής. Οι ήρωες μας, θα πρέπει να ανταπεξέλθουν στις αναποδιές του δύσκολου ταξιδιού τους και με την βοήθεια των παιδιών να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Θα καταφέρουν άραγε να βρουν τον δολιοφθορέα του ταξιδιού και να ανατρέψουν τα δόλια σχέδιά του; Αυτό θα το μάθουμε παρακολουθώντας και συμμετέχοντας στην μοναδική παράσταση που θα ψυχαγωγήσει μικρούς και μεγάλους!!! Στο ρόλο του Νώε ο γνωστός ηθοποιός Θανάσης Βισκαδουράκης. 

Προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/theater/children/o-karagkiozis-stin-kiboto-tou-noe/ 

Η Φάλαινα

 Δευτέρα 12/6 έως Τετάρτη 14/6 στις 21:30

Σκηνοθεσία: Darren Aronofsky

Ηθοποιοί: Hong Chau, Brendan Fraser, Sadie Sink, Ty Simpkins, Samantha Morton, Sathya Sridharan, Jacey Sink

Διάρκεια: 117 λεπτά

Η Φάλαινα είναι ένα συγκινητικό, λυτρωτικό, ανθρωποκεντρικό δράμα με πρωταγωνιστή έναν αυτοκαταστροφικό παχύσαρκο άντρα που παλεύει να συμφιλιωθεί με την αποξενωμένη κόρη του και με τα λάθη του παρελθόντος. 

 Αίσωπος: Ο Μεγάλος Παραμυθάς 

Δευτέρα 12/6 στις 19:00 

Σκηνοθεσία: Κέλλυ Σταμουλάκη

Ηθοποιοί: Τάκης Βαμβακίδης, Περικλής Τσαμαντάνης, Πέτρος Γρύλλος, Βίκυ Νικολάου, Νικολέτα Καζάκη

Μια κωμική και πρωτότυπη παράσταση, που έγραψε και σκηνοθέτησε με μεράκι και αφοσίωση η Κέλλυ Σταμουλάκη, βασισμένη στους αγαπημένους μύθους του Αισώπου, του μεγαλύτερου παιδικού παραμυθά. Αυτή η διαδραστική παράσταση είναι βέβαιο ότι θα ενθουσιάσει τους θεατές, με τις ξεκαρδιστικές εκπλήξεις και τα διαχρονικά του μαθήματα, που συνεχίζουν ανά τους αιώνες να ευχαριστούν το κοινό όλων των ηλικιών. Ακολουθούμε τον Αίσωπο και ζωντανεύουμε με έξυπνο και πρωτότυπο τρόπο μερικές από τις μεγαλύτερες ιστορίες που έχουν ειπωθεί ποτέ, όπως: «Ο ψεύτης βοσκός», «Η κότα με τα χρυσά αυγά», «Η Αλεπού και το κοράκι», «Ο λαγός και η χελώνα», «Ο τζίτζικας κι ο μέρμηγκας», «Ο λύκος και τ’ αρνάκι», «Η αλεπού και τα τυριά» και άλλα. Ο «Αίσωπος: Ο μεγάλος παραμυθάς», είναι κάτι περισσότερο από μία απλή παράσταση, είναι μια θεατρική εμπειρία, που βοηθά τα παιδιά να αναπτύξουν σημαντικές δεξιότητες, όπως: η κριτική σκέψη, η επίλυση προβλημάτων και η δημιουργικότητα.

 

Προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/theater/children/aisopos-o-megalos-paramythas/

 

ΠΡΟΣΕΧΩΣ

Ο Καραγκιόζης ποδηλάτης – Θέατρο Σκιών

Παρασκευή 16/6 στις 19:30 

Διάρκεια: 60 λεπτά 

Ο Καραγκιόζης παίρνει μέρος στο μεγάλο φεστιβάλ με ποδήλατα στο πάρκο της πολιτείας. Θα μάθει ο ήρωάς μας τα σήματα κυκλοφορίας και ποιος θα είναι εν τέλει ο μεγάλος νικητής. Ένα είναι το σίγουρο πως ο αγώνας μας έχει ένα βαθύτερο νόημα, «ευ αγωνίζεστε» Τρέξετε μικροί και μεγάλοι για μια σπαρταριστή περιπέτεια με γέλια!! Μην τη χάσετε!

 

Η Μάσα και ο αρκούδος – Παιδικό Θέατρο

Σάββατο 17/6 στις 20:00 

Διάρκεια: 80 λεπτά

Εσείς τί θα κάνατε αν μια μέρα χανόσασταν σ’ ένα δάσος; Αν σας έβρισκε και σας κρατούσε κοντά του ένας τεράστιος αρκούδος; Αν κινδυνεύατε από δύο κατεργάρηδες λύκους και παρέα σας γινόταν ένα λαγός και ένα πουλί;

Σημεία Προπώλησης με μειωμένη τιμή:

– Κατάστημα Κεχαΐδης ( 2421 037891 )

-Εξωραϊστική ( 2421 030303 )

Εισιτήρια: 10€ προπώληση, 12€ στο ταμείο & https://www.viva.gr/tickets/theater/children/i-masa-kai-o-arkoudos-enan-kairo-kai-mia-fora/

 

VICTORIA CINEMAS ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΗ

Δημητριάδος 263 Βόλος

Τηλέφωνο: 2421 030303

 

Πληροφορίες για όλο το πρόγραμμα και τις ώρες προβολών στο:

www.victoria-cinema.gr

 

Ηλεκτρονικά εισιτήρια στο:

https://www.viva.gr/tickets/cinema/cine-victoria-eksoraistiki/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.