Το Τμήμα Θεάτρου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου διοργανώνει προκριματική διαδικασία για τον διαγωνισμό μονολόγου

Το Τμήμα Θεάτρου της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου, μετά από πρόταση της ΕΣΕ, θα συμμετάσχει στη διεξαγωγή του Πανελλήνιου Διαγωνισμού συγγραφής και ερμηνείας πρωτότυπου μονολόγου επί σκηνής της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, διοργανώνοντας προκριματική διαδικασία στον Βόλο και σύμφωνα με σχετική επίσημη ανακοίνωση. Υπενθυμίζεται ότι ο διαγωνισμός γίνεται με πρωτοβουλία του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Άγγελου Συρίγου και τέθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου που προκήρυξε η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος.

Στον Διαγωνισμό μπορούν να μετάσχουν όλοι οι κάτοικοι του νομού, εφόσον ο Δήμος τους δεν συμμετέχει στη διοργάνωση.

Για τις ανάγκες των προκριματικών, ορίσθηκε κριτική επιτροπή που απαρτίζεται από τους: Στέλιο Χλιαρά ηθοποιό και θεατροπαιδαγωγό, Αλεξάνδρα Κουλούρη, ηθοποιό, και Σπύρο Μαβίδη ηθοποιό, πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου. Οι προκριματικοί θα λάβουν χώρα στο θέατρο «Παλαιάς Ηλεκτρικής Εταιρίας», μεταξύ 4 και 17Απριλίου 2022.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να καταθέσουν τις προτάσεις τους μέχρι και τις 4 Απριλίου 2022 στη διεύθυνση https://senariografoi.gr/gr/screenplays/screenplays-registration/ , αναφέροντας οπωσδήποτε και τον τόπο διαμονής τους.

Για τυχόν απορίες ή διευκρινίσεις, μπορούν να επικοινωνήσουν στο email [email protected] ή στο τηλέφωνο 6932089819. Περισσότερες πληροφορίες και οι όροι συμμετοχής στον διαγωνισμό παρέχονται μέσα από την ιστοσελίδα της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος στη διεύθυνση https://senariografoi.gr/gr/news/stories/i1389/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.