Το βιβλίο “Kesbah” της Μιχαέλλας Χατζηαγγέλου παρουσιάζεται στον Βόλο

Στο Café filippou την Τετάρτη 24 Απριλίου

Το  βιβλίο “Kasbah” της Μιχαέλλας Χατζηαγγέλου θα παρουσιαστεί στον Βόλο την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 τις 7.30 το απόγευμα στο café filippou (Ερμού 55 ) με τη διοργάνωση των εκδόσεων «Ενύπντιο» και του café filippou.  Για το βιβλίο θα μιλήσουν : Ροσσάνα Πώποτα – δημοσιογράφος και Έρση Κασαρτζή – ψυχολόγος, ψυχοθεραπεύτρια ενώ αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει η συγγραφέας.

Kasbah,  όπως αναφέρεται στο οπισθόφυλλο του βιβλίου είναι το φρούριο, είναι τα ψηλά τείχη χωρίς ανοίγματα, είναι το σημείο άμυνας κι όταν ο όρος χαρακτηρίζει έναν άνθρωπο τότε τον προσδιορίζει ως απροσπέλαστο. Στο βιβλίο «Kasbah» η συγγραφέας οδηγεί τον αναγνώστη στην εσωτερική διαδρομή από την ερωτική απογοήτευση  στη φυγή, στην εξωτερική διαδρομή με αλλαγή τόπου από την πρωτεύουσα στην επαρχία. Σκέψεις και πράξεις συνθέτουν ένα τοπίο δράσης και αντίδρασης στην αναζήτηση εξόδου που ξεπερνά τα αδιέξοδα.

Η Μιχαέλλα Χατζηαγγέλου γεννήθηκε το 1978 στον Βόλο. Σπούδασε θέατρο στην Αθήνα στο Θεατρικό Εργαστήρι του Βασίλη Διαμαντόπουλου, στο Θέατρο των Αλλαγών και στο Λονδίνο στη Royal Central School of Speech and Drama. Στο Λονδίνο οργάνωσε εργαστήρια εκπαιδευτικού δράματος για εφήβους  σε προγράμματα κοινωνικής επανένταξης. Στη συνέχεια εργάστηκε ως διευθύντρια σκηνής στις τελετές έναρξης και λήξης των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου κ.α. Έχει γράψει μουσικά  εκπαιδευτικά προγράμματα  για καλλιτεχνικούς οργανισμούς  και τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως συγγραφέας ανθρωποκεντρικών κειμένων γάμου. Το “Kesbah” είναι το πρώτο της βιβλίο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.