Τραγούδι με κοινωνικό μήνυμα από την Βολιώτισσα Βιολέτα Νταγκάλου (video)

Ένα δυνατό κοινωνικό μήνυμα στέλνει η Βολιώτισσα τραγουδίστρια Βιολέτα Νταγκάλου. Η Βιολέτα Νταγκάλου κυκλοφορεί από την Panik Platinum το νέο τραγούδι της «Για Μια Αγάπη Ζούμε».

Τα μουσικά συστατικά της επιτυχίας και το κοινωνικό μήνυμα που περνά το τραγούδι είναι ότι ομοφυλόφιλοι ή ετεροφυλόφιλοι, λευκοί ή έγχρωμοι, άνθρωποι με αναπηρία (ΑμεΑ) ή κωφοί, πρέπει να έχουν ίσες ευκαιρίες στον έρωτα, το ίδιο δικαίωμα στην αγάπη και κάθε σχέση πρέπει να βασίζεται σε αυτά που ενώνουν τους ανθρώπους και όχι σε αυτά που τους χωρίζουν.

Η αγάπη δε γνωρίζει σύνορα, δεν υποκύπτει σε ρατσισμούς και δε ζει στο περιθώριο.

Το τραγούδι «Για Μια Αγάπη Ζούμε», σε μουσική Γιάννη Κερμανίδη και στίχους Γρηγόρη Βαξαβανέλη, πραγματεύεται τα εμπόδια και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα ζευγάρια λόγω των αντιλήψεων της κοινωνίας.

Καταστάσεις που αποτυπώνονται με τον καλύτερο τρόπο μέσα από τη σκηνοθετική ματιά του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου και τη χορογραφία της Ρίας Τσαπά. Αξίζει να σημειωθεί πως με τη βοήθεια του Τάκη Βυρνιώτη, το ρεφρέν του τραγουδιού παρουσιάζεται στο video clip και στη νοηματική γλώσσα.

Η Βιολέτα Νταγκάλου ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα από το «The Voice Of Greece» στο πλευρό του Μιχάλη Κουινέλη (Stavento), με τον οποίο συνεργάστηκε το 2014 στο τραγούδι «Για Σένα Που Λατρεύω».

Το τραγούδι, που αναφέρεται στην ενδοσχολική βία και το σχολικό εκφοβισμό, γνώρισε μεγάλη επιτυχία και μετρά πάνω από 7 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια μπαίνει δυνατά στη μουσική βιομηχανία, καθώς θα εμφανίζεται στο πλευρό του Νότη Σφακιανάκη, της Πάολα και του Γιώργου Παπαδόπουλου στο «Γκάζι Live», από τις 23 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.